Κυνηγώντας το 12άρι της Katerine Duska

Η νεαρή Ελληνοκαναδή με το Better Love είναι η ελληνική συμμετοχή που θέλουμε στη Eurovision.

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά πριν από 30 χρόνια. Σήμερα ζει μόνιμα στην Αθήνα. Με τη μουσική ασχολείται επαγγελματικά από το 2014. Ο πρώτος στίχος που έγραψε ήταν στην εφηβεία της. "Ευτυχώς που δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Νομίζω πήγαινε κάπως έτσι: "Don’t go, I don’t wanna feel no sorrow, please don’t go”" θυμάται η Katerine Duska, που σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου, θα βρεθεί στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ, εκπροσωπώντας τη χώρα μας με το Better Love στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

"Ήθελα ένα τραγούδι-πρόταση με δική του ταυτότητα, που να με εκφράζει πλήρως, χωρίς να είναι ναρκισσιστικό, αλλά να γεννά έναν κόσμο που να αφορά και τους γύρω μου. Να είναι σύγχρονο, να στέκεται και εντός και εκτός διαγωνισμού και φωτεινό, να προσφέρει ψυχική ανάταση".

Η Katerine συνηθίζει να γράφει τραγούδια για όνειρα και υποσχέσεις. "Κάτι σαν αναμνήσεις ενός alter ego". Το Better Love είναι τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πιο συναισθηματικό κομμάτι της. Αλήθεια, τι σημαίνει για εκείνη "καλύτερη αγάπη"; "Αυτή που είναι βαθιά, υπερβατική, δε φοβάται, δεν κάνει διακρίσεις".

Κυνηγώντας το 12άρι της Katerine Duska

Ο 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision διεξάγεται φέτος στο Ισραήλ. Ο τελικός θα λάβει χώρα στις 18 του μήνα.

Τη μουσική του Better Love συνυπογράφουν οι Katerine Duska, David Sneddon και Leon of Athens, ενώ τους στίχους οι δύο πρώτοι. Το βιντεοκλίπ έχει σκηνοθετήσει η Έφη Γούση. Το single κυκλοφορεί από τη Minos EMI/Universal.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου