Keanu Reeves και Alex Winter στο πρώτο trailer του Bill & Ted Face the Music

Το sequel της γνωστής ταινίας άργησε 29 ολόκληρα χρόνια.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του The Matrix αλλά και το επόμενο κεφάλαιο στο saga του John Wick δεν είναι τα μόνα projects με τα οποία έχει ασχοληθεί εκτενώς ο Keanu Reeves τους τελευταίους μήνες ή πιο ορθά το διάστημα που προηγήθηκε της πανδημίας του κορονοϊού. Ανάμεσα στις επερχόμενες ταινίες στις οποίες θα δούμε τον δημοφιλή ηθοποιό είναι και το Bill & Ted Face the Music, για το οποίο κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

Πρόκειται για την πρώτη εικόνα που έχουμε για ένα sequel που αναμενόταν πολύ καιρό - συγκεκριμένα 29 ολόκληρα χρόνια, καθώς το Bill & Ted 2 κυκλοφόρησε το 1991. Το δίδυμο των  Keanu Reeves και Alex Winter επιστρέφει στους ρόλους που ουσιαστικά χάρισαν μεγάλη δημοφιλία και στους δύο, ασχέτως αν ακολούθησαν εντελώς διαφορετικούς δρόμους στη συνέχεια. 

Όσον αφορά την υπόθεση του Bill & Ted Face the Music, οι πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες Bill S. Preston Esq. και Theodore Ted Logan είναι πλέον μεσήλικες και δεν έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν το τραγούδι που θα σώσει τον κόσμο. Σχεδιάζουν λοιπόν να ταξιδέψουν με τη χρονομηχανή τους στο μέλλον και να αντιγράψουν τους μελλοντικούς εαυτούς τους. Θα έχουν και μία χείρα βοηθεία από τις κόρες τους, που υποδύονται οι Samara Weaving και Brigette Lundy-Paine.  

Keanu Reeves και Alex Winter στο πρώτο trailer του Bill & Ted Face the Music

Το Bill & Ted Face the Music αναμένεται στους κινηματογράφους στα τέλη Αυγούστου. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.