Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το τέταρτο Matrix

Η 4η ταινία του επαναστατικού saga απέχει λιγότερο από όσο φανταζόσουν.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 13 Δεκεμβρίου 2019

Ο Keanu Reeves αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του 2019, για όλους τους σωστούς λόγους. Μία αλληλουχία γεγονότων που περιλαμβάνει την τρίτη ταινία του John Wick, το cameo -μαζί με την Ali Wong- στο Always be my maybe ("Ίσως για πάντα") του Netflix, κάποια καταπληκτικά εξώφυλλα, video games όπως το Cyberpunk 2077, καμπάνιες με τον Yves Saint Laurent, υπέροχες ατάκες σε συνεντεύξεις ή ακόμη και ο πολύ ευγενικός τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τις φωτογραφίες με γυναίκες fans βοήθησαν αρκετά για να καταλήξουμε στο συγκεκριμένο συμπέρασμα, μαζί με όλο το υπόλοιπο ίντερνετ.

Από ό,τι φαίνεται όμως, ο 55χρονος Καναδός ηθοποιός θα συνεχίσει να απασχολεί άπαντες και για το προσεχές διάστημα, καθώς όπως έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας για το τέταρτο μέρος του The Matrix. Εκτός από αυτήν, ακολουθούν όλα όσα μέχρι στιγμής γνωρίζουμε για την ταινία.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Welcome Comic Fans (@thenerdyuniverse) on

Όπως ανακοίνωσε η Warner Bros, το The Matrix 4 θα βγει -είτε σε κινηματογράφους, είτε σε κάποια πλατφόρμα streaming- στις 21 Μαΐου του 2021, 18 χρόνια μετά το κλείσιμο της τριλογίας που έμελλε να γράψει ένα σημαντικό κεφάλαιο της κινηματογραφικής ιστορίας στο ξεκίνημα της νέας χιλιετίας. Εντελώς τυχαία, την ίδια ακριβώς ημέρα κυκλοφορεί και το John Wick: Chapter 4. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο στο Σαν Φρανσίσκο. 

Η σκηνοθεσία και το cast

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το τέταρτο Matrix

Το σενάριο και η σκηνοθεσία φέρουν τη σφραγίδα της Lana Wachowski. Στο cast θα υπάρχουν και πάλι οι Carrie-Anne Moss (ως Trinity) και Jada Pinkett Smith (ως Niobe), με μεγαλύτερο ερωτηματικό το όνομα του Laurence Fishburne - λογικά χωρίς "Μορφέα" δεν θα είναι το ίδιο. Οι σημαντικότερες νέες προσθήκες αφορούν τους Neil Patrick Harris (και μάλιστα σε ρόλο-κλειδί), Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff και Toby Onwumere.

Το story

ΜΑΤΡΙΞ 4

Φυσικά, για την υπόθεση της ταινίας δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία, ούτε καν ως φήμη, αλλά αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον δεδομένου πως ο Neo πεθαίνει στο φινάλε του The Matrix Revolutions.

To trailer

Πρώτο trailer ή έστω ένα μικρό teaser ίσως έχουμε προς το τέλος του καλοκαιριού του 2020.


Διάβασε ακόμη όλες τις λεπτομέρειες για το John Wick 4 και γιατί ο Keanu Reeves παραμένει ένας μαέστρος της ζωής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

'Βοήθεια!': O Sam Raimi επιστρέφει στον τρόμο με τη νέα του ταινία - Πρωταγωνιστεί η Rachel McAdams

Ο Sam Raimi επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε: στον τρόμο. Στο Send Help, η Rachel McAdams και ο Dylan O’Brien παλεύουν για την επιβίωσή τους σε ένα νησί που αποδεικνύεται πιο εφιαλτικό απ’ όσο φαίνεται.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Αυτές είναι οι ελληνικές ταινίες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

32 μεγάλου μήκους και 30 μικρού μήκους ελληνικές ταινίες θα προβληθούν στη φετινή διοργάνωση εκ των οποίων οι 29 είναι σε πρώτη προβολή, ενώ 9 συμμετέχουν στα διεθνή διαγωνιστικά τμήματα του Φεστιβάλ.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι των '60s

Η δεκαετία του '60 είχε το soundtrack της και πρόκειται για ένα κομμάτι που κυριάρχησε στα charts για εννέα εβδομάδες και έγινε το πιο "διάσημο" της εποχής. Στοιχηματίζουμε ότι δε θα το βρεις.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Κάποια από τα καλύτερα θρίλερ όλων των εποχών

Δέκα πραγματικά ευφάνταστες ταινίες τρόμου που θα θυμόμαστε για καιρό.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Marvel: Οι νέες σειρές που περιμένουμε

Η υπερηρωική εταιρεία ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για την επόμενη σεζόν στο ComicCon της Νέας Υόρκης.

Πρώτο trailer για την πολυσυζητημένη ταινία 'Καποδίστριας' του Γιάννη Σμαραγδή

Από τον άνθρωπο που έφερε τον Καζαντζάκη και τον Θεοτοκόπουλο στη μεγάλη οθόνη, έρχεται ανήμερα των Χριστουγέννων η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή της χρονιάς. Κρίνοντας από το trailer, είναι σίγουρα, η πιο φιλόδοξη.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη