John Wick 4, όλες οι λεπτομέρειες

Οι φήμες οργιάζουν για το επόμενο κεφάλαιο του κορυφαίου action saga των καιρών μας. Ο Keanu Reeves θα επιστρέψει και ακολουθούν όλα όσα ξέρουμε για το νέο χτύπημά του.

To John Wick δεν είναι απλά το κορυφαίο action saga των τελευταίων ετών αλλά εκείνο που άλλαξε το ίδιο το είδος στον 21ο αιώνα. Ο Keanu Reeves έχει κατορθώσει να αποτινάξει από πάνω του τη σφραγίδα του Neo από το Matrix με τον ιδανικότερο τρόπο, ενώ η τρίτη ταινία αποτελεί εισπρακτική -και κινηματογραφική- επιτυχία.

Όλοι επομένως ανυπομονούν για το επόμενο μέρος, το οποίο βρίσκει τον πρωταγωνιστή τσαντισμένο και έτοιμο για τα γνωστά και αγαπημένα. Τι γνωρίζουμε όμως μέχρι στιγμής για το John Wick 4 που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάει το franchise μερικά βήματα πιο μακριά;

Η ημερομηνία κυκλοφορίας

John Wick 4, όλες οι λεπτομέρειες

Η ανακοίνωση σχετικά με το πότε το John Wick 4 θα βγει στους κινηματογράφους δεν έγινε με κάποιον από τους πιο συνηθισμένους τρόπους της εποχής μας. Δεν στάλθηκε ούτε δελτίο τύπου, ούτε υπήρξε ενημέρωση μέσω των social media. Αντιθέτως, αρκούσε ένα απλό SMS και εκείνοι που έμαθαν πρώτοι τα νέα ήταν όσοι είχαν κάνει εγγραφή στην υπηρεσία γραπτών μηνυμάτων της εταιρείας παραγωγής Lionsgate. "You have served. You will be of service. John Wick: Chapter 4 is coming – May 21, 2021" ήταν το λιτό περιεχόμενο του μηνύματος. Ο χαρακτήρας του Keanu Reeves επιστρέφει σε 2 χρόνια από τώρα. Με το hype που υπάρχει, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν σύντομα ανακοινωθεί και η πέμπτη ταινία.

Το cast

JOHN WICK 4 ΤΑΙΝΙΑ

Παρότι τίποτα δεν έχει πάρει επίσημη μορφή σχετικά με τους ηθοποιούς της ταινίας, κάποια πρόσωπα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα. Ο Keanu Reeves φυσικά, όπως και ο Ian McShane, που υποδύεται τον διευθυντή του ξενοδοχείου Continental, Winston. Το δεξί χέρι του τελευταίου, Charon (Lance Reddick), έχει παίξει και στις 3 ταινίες μέχρι τώρα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζεται για τον ρόλο του βασικού villain, με τις φήμες να αναφέρουν ότι η Asia Kate Dillon θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο. Μένει να δούμε ποιες από αυτές τις πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν, καθώς και ποιες θα είναι οι νέες προσθήκες.

Το story 

JOHN WICK 4 IAN MCSHANE

Με βάση τις μέχρι τώρα ταινίες του saga, αλλά και το φινάλε του John Wick 3, θα έχεις διαπιστώσει την άψογη σεναριακή πλοκή, που αφήνει ένα ευρύ πεδίο χτισίματος. Το κοινό ενδεχομένως να πάρει μία ακόμη εκρηκτική παραγωγή, που θα έχει περισσότερα γυρίσματα στο εξωτερικό. Το στοιχείο της εκδίκησης αναμένεται να είναι αρκετά έντονο - για ακόμη μία φορά.

Τα trailers

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Wick: Ch 3 - Parabellum (@johnwickmovie) on

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τίποτα. Το γεγονός πως δεν υπάρχουν post-credits scenes, όπως συμβαίνει με τις ταινίες της Marvel, δεν αφήνει περιθώρια για ερμηνείες ή προβλέψεις. Πάντως, αν αναλογιστούμε το promotion των προηγούμενων ταινιών, ίσως να πάρουμε μία πρώτη γεύση εντός του πρώτου διμήνου του 2020.


Περιμένοντας το επόμενο John Wick, μπορείς να διαβάσεις για τo biopic του Al Capone με τον Tom Hardy και να δεις το πρώτο trailer για το Rambo: Last Blood.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που πρέπει να δεις χθες αν σ' αρέσει το ταξίδι στο χρόνο

Η εν λόγω sci-fi παραγωγή αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Apple TV+ για το 2024.

Γραφει Γιαννης Σπανος