O Ryan Gosling είναι ο Wolfman

Ο ηθοποιός εντάσσεται στο "σύμπαν των τεράτων" της Universal.

Γράφει: Esquire Editors 24 Ιουνίου 2020

Σύμφωνα με το Variety, ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία με τίτλο "Wolfman", στην οποία και θα υποδυθεί έναν λυκάνθρωπο. Το σενάριο υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο του "Orange is the New Black", Lauren Schuker Blum και Rebecca Angelo.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ταινία έρχεται μετά την επιτυχία του "The Invisible Man", και έχει ως στόχο η Universal να επαναφέρει τα "τέρατά της" στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η δημοσίευση του trade-press σημειώνει ότι η νέα έκδοση του Wolfman θα εξελίσσεται στο σήμερα και θα ακολουθήσει τα βήματα του θρίλερ "Nightcrawler" του 2014, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Τζέικ Τζίλενχαλ.

Ο χαρακτήρας του "Wolfman" πρωτοεμφανίστηκε από την Universal το 1935 στην ταινία "Werewolf in London". Η τελευταία ταινία με τον λυκάνθρωπο της Universal έγινε το 2010 με την ταινία "The Wolfman" και πρωταγωνιστή τον Μπενίσιο ντελ Τόρο (Benicio del Toro). Ο κατάλογος των "τεράτων" της Universal περιλαμβάνει επίσης τον Δράκουλα, τη Μούμια, τον Φρανκενστάιν και πολλά άλλα.


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης