Πρώτο trailer για τη νέα ταινία της Megan Fox που δεν θα δούμε

Sorry Megan, αλλά ποιος έχει χρόνο για χάσιμο για φιλμ σαν το Rogue;

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 23 Ιουλίου 2020

Μία σκληροτράχηλη -με αναλογίες μοντέλου- μισθοφόρος ηγείται μίας στρατιωτικής ομάδας διάσωσης. Αποστολής της, η απελευθέρωση κρατουμένων από τους απαγωγείς τους, κάπου στην Αφρική. Ο πιο επικίνδυνος εχθρός ωστόσο δεν είναι ο προφανής, αλλά μία λέαινα, με την οποία θα έρθει αντιμέτωπη η μισθοφόρος.

Αυτή είναι η προβληματική υπόθεση του Rogue, της νέας ταινίας του M.J. Bassett με πρωταγωνίστρια τη Megan Fox. Και λέμε προβληματική, μιας και όταν ο βασικός εχθρός της ηρωίδας είναι τελικά ένα θηλυκό λιοντάρι αντί για τους αδίστακτους απαγωγείς, τότε κάπου εκεί το πράγμα μπερδεύει και μαζί του μπερδεύεται και το νόημα του φιλμ, καθώς μοιάζει μάλλον περιττό και ανόητο να τα βάζει με τη φύση.

Πρώτο trailer για τη νέα ταινία της Megan Fox που δεν θα δούμε

Όπως και να έχει πάντως μιλάμε για μία ταινία που δεν θα δούμε στα σινεμά, αλλά θα είναι διαθέσιμη για VOD θέαση στις ΗΠΑ από 28 Αυγούστου· που κάποτε θα κυκλοφορούσε κατευθείαν στα βίντεο κλαμπ, χωρίς να περάσει από τη σκοτεινή αίθουσα. 

ΜΕΓΚΑΝ ΦΟΞ

Επειδή δύο ώρες είναι πολλές για χάσιμο, πατάμε play στο επίσημο, δίλεπτο trailer του Rogue για την απίστευτη μελαχρινή ομορφιά της Fox, που δεν θα πάψει ποτέ να αιχμαλωτίζει την κάμερα.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η λεπτή ειρωνεία του Σταύρου Τσιώλη

Ο σημαντικός Έλληνας σκηνοθέτης έφυγε έναν χρόνο ακριβώς πριν από σήμερα, το έργο του όμως άφησε εποχή.

Julia Roberts και Denzel Washington ξανά μαζί στο Netflix

Οι δύο ηθοποιοί ήταν συμπρωταγωνιστές στη δραματική ταινία The Pelican Brief.