Στα σκαριά το νέο Alien από τον Ridley Scott

Ο αειθαλής σκηνοθέτης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη το επιτυχμένο franchise των 80s.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 07 Σεπτεμβρίου 2020

Τον τελευταίο καιρό το όνομα του Ridley Scott ακούγεται ξανά ολοένα και πιο έντονα στον κόσμο της ποπ κουλτούρας. Στα 82 του χρόνια, ο αειθαλής δημιουργός φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δραστήριος και ύστερα από ένα διάλειμμα μίας τριετίας, επανακάμπτει στην βιομηχανία του θεάματος. Πρόσφατα, έκανε πρεμιέρα στο HBO η τηλεοπτική σειρά Raised By Wolves την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο ίδιος, ενώ ήδη εργάζεται πάνω στη δημιουργία δύο ταινιών - η πρώτη αφορά τη δολοφονία του Maurizio Gucci, ενώ η δεύτερη είναι το ιστορικό δράμα The Last Duel με τους Ben Affleck και Matt Damon που, καλώς εχόντων, θα δούμε μες στο 2021.

Τώρα, ο Scott επιβεβαιώνει ότι έχει στα σκαριά ένα ακόμα φιλμ, το οποίο θα μας επιστρέψει σε μία από τις πιο εμβληματικές sci-fi στιγμές στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου και από τις πιο σημαντικές δημιουργίες του ίδιου του σκηνοθέτη. 

"Προσπαθήσαμε να επανεφεύρουμε τον τροχό παραδίδοντας τα prequels, Prometheus και Covenant, τα οποία πήγαν εξαιρετικά καλά. Αυτή τη φορά λοιπόν δεν θα ασχοληθούμε άλλο με το prequel σύμπαν του Alien, αλλά με την ιδέα του πώς και γιατί ξεκίνησαν όλα και η οποία έχει μείνει αναπάντητη", ανέφερε μιλώντας στο Forbes.

Αν και προς το παρόν παραμένει ανεπιβεβαίωτη σαν είδηση, φήμες θέλουν τη νέα ταινία να επικεντρώνεται στην ηρωίδα Ellen Ripley (Sigourney Weaver).

Θυμίζουμε ότι το πρώτο Alien κυκλοφόρησε το 1979. Ακολούθησαν τρία sequels -Aliens (1986), Alien 3 (1992), Alien Resurrection (1997)-, το franchise Predator -Alien vs. Predator (2004), Aliens vs. Predator: Requiem (2007)- και δύο prequels - Prometheus (2012), Alien: Covenant (2017).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.