O νέος villain του Bond αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο

Το βίντεο που έδωσαν οι παραγωγοί στη δημοσιότητα ρίχνει φως στον παρανοϊκό Safin, που θα υποδυθεί ο Rami Malek.

Κρύβεται τελικά ο Dr. No, ο πρώτος villain που συνάντησε ο κινηματογραφικός James Bond πίσω στο μακρινό 1962, πίσω από τον νέο "κακό" που ακούει στο μυστηριώδες όνομα Safin; Εδώ και λίγο καιρό το ίντερνετ βουίζει με νέα στοιχεία, νέες συνωμοσίες και νέες ενδείξεις ότι ένας (όχι και πολύ καλός) φίλος του 007 θα επιστρέψει από τα παλιά μέσα από την ερμηνεία του Rami Malek. To κατά πόσο αυτό είναι αλήθεια ή ψέμματα, μένει να επιβεβαιωθεί στην πρεμιέρα του No Time to Die στις 12 Νοεμβρίου. 

Στο ενδιάμεσο, όμως, και μέχρι να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του Safin, οι παραγωγοί της ταινίας φρόντισαν να ρίξουν λίγο φως στον παρανοϊκό χαρακτήρα μέσα από ένα βίντεο αφιερωμένο εξαιρετικά σε εκείνον.

Το βίντεο

"Αυτό που πραγματικά ήθελα από τον χαρακτήρα ήταν να προκαλεί μία αίσθηση ανησυχίας, καθώς ο ίδιο θεωρεί τον εαυτό του ήρωα" ακούμε τον Rami Malek να λέει στο βίντεο, πριν συνεχίσει σχετικά με τον παρανοϊκό villain που πρόκειται να υποδυθεί: "Ο Safin είναι ένας πραγματικά δύσκολος αντίπαλος. Ο James Bond θα πρέπει να προσαρμοστεί".

Ναι, ήδη από το trailer είχαμε αντιληφθεί ότι αυτός δεν είναι ένας συνηθισμένος κακός που αναζητά τα χρήματα ή την παραπάνω εξουσία, μας είχε προειδοποιήσει σχετικά με αυτό η Πράκτορας 00 (Lashana Lynch), η οποία είχε πει ότι ο Safin θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους. Ή με άλλα λόγια πως η σκληρή εκδίκηση είναι το ζητούμενο για τον χαρακτήρα του Malek. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Bond 007 (@007) on

"Αυτό που θέλει και αυτό που είναι διατεθειμένος να κάνει για να πετύχει τους σκοπούς του είναι που τον κάνουν τόσο τρομακτικό" αναφέρει ο σκηνοθέτης Cary Fukunaga σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις του Safin, για κλείσει λέγοντας: "Είναι τρομακτικός τόσο για τον Bond όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που πρέπει να δεις χθες αν σ' αρέσει το ταξίδι στο χρόνο

Η εν λόγω sci-fi παραγωγή αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Apple TV+ για το 2024.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Winona Ryder και Jenna Ortega φέρνουν τα πάνω κάτω στο sequel του 'Σκαθαροζούμη'

Ούτε εμείς πιστεύουμε ότι ο "Σκαθαροζούμης" των παιδικών μας χρόνων επιστρέφει.

Γραφει Γιαννης Σπανος