Francis And The Godfather: Ο Oscar Isaac μεταμορφώνεται σε Francis Ford Coppola

Η νέα ταινία του Barry Levinson περιγράφει το παρασκήνιου του θρυλικού Νονού.

Γράφει: Esquire Editors 03 Οκτωβρίου 2020

Ο Oscar Isaac αναμένεται να υποδυθεί τον σκηνοθέτη Francis Ford Coppola στην επερχόμενη ταινία Francis And The Godfather. Σε σκηνοθεσία Barry Levinson, η δραματική ταινία θα ακολουθεί τις "θρυλικές άγριες μάχες" που έδωσαν ο Coppola, το καστ και το συνεργείο για τα γυρίσματα της ταινίας Ο Νονός, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Francis And The Godfather: Ο Oscar Isaac μεταμορφώνεται σε Francis Ford Coppola

Παρά το γεγονός ότι το φιλμ του 1972 θεωρείται ως μία από τις σπουδαιότερες ταινίες όλων των εποχών, υπήρξαν πολλά εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν για να ολοκληρωθεί. Υπήρχε το ζήτημα των γυρισμάτων αποκλειστικά στη Νέα Υόρκη, η επιλογή του Marlon Brando για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο οποίος τότε δεν ήταν στην κορυφή και το θέμα των πραγματικών μαφιόζων που είχαν προβλήματα με τον τρόπο ζωής τους να προβάλλεται στη μεγάλη οθόνη.

Ο Jake Gyllenhaal θα συμμετάσχει επίσης στη νέα ταινία ως Robert Evans, πρώην παραγωγός ταινιών και στέλεχος στούντιο που έπρεπε να πείσει τον Coppola να κάνει γυρίσματα στη Νέα Υόρκη.

Η ταινία "Francis and The Godfather" έλαβε τις ευλογίες του πραγματικού Francis Ford Coppola. "Κάθε ταινία που κάνει ο Barry Levinson για ο,τιδήποτε, θα είναι ενδιαφέρουσα και αξιόλογη!" είπε σε δήλωσή του.


φωτογραφίες ©Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ξεχασμένη ιστορία του Willie Pep

Το συγκινητικό mockumentary για τη ζωή του ιταλοαμερικανού μποξέρ – θρύλου προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Όταν ο William Shakespeare παντρεύτηκε (!) την Anne Hathaway

Την ημέρα του γάμου, το ημερολόγιο έγραφε 28 Νοεμβρίου του 1852 και εσύ έχεις κάθε λόγο να απορείς.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Οι σπουδαίοι ρόλοι του Ed Harris

O δημοφιλής ηθοποιός έχει στιγματίσει με τις ερμηνείες του τη μεγάλη οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

'Παράλληλα', η πρώτη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Κυριτσόπουλου στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει μέσω του ΟΠΑΝΔΑ έργα του ζωγράφου από το 1963 μέχρι και σήμερα, από τις 9 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 11 Φεβρουαρίου 2024.

Kim Kardashian, η νέα πρωταγωνίστρια του Netflix

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, η Kim Kardashian θα είναι από κάτω.