Το No Time to Die αναβάλλεται, η Ana de Armas ανυπομονεί για την πρεμιέρα του

Το νέο Bond girl έρχεται από την Κούβα με αγάπη.

Γράφει: Esquire Editors 05 Οκτωβρίου 2020

Η Άνα ντε Άρμας θέλει το κοινό να δει το "No Time To Die", αν και η πρεμιέρα του θα αργήσει τελικά να δοθεί. Όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία παραγωγής, αντί για τις 12 Νοεμβρίου που ήταν προγραμματισμένη, η πρεμιέρα της νέας ταινίας του 007 μετατίθεται για τις 2 Απριλίου του 2021. 

"Αισθάνομαι ότι μιλώ για το Μποντ εδώ και πολύ καιρό!" δήλωσε η Κουβανέζα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Flaunt, την οποία μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. "Η αναμονή για κάτι τέτοιο, με κάνει νευρική... Δεν μπορώ να περιμένω!"

Η επερχόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη, αλλά η πανδημία επέφερε αλλαγή σχεδίων. 

"Ακόμα δεν ξέρω αν θα δω τους συναδέλφους μου ή αν πρόκειται να γιορτάσουμε μαζί. Είναι η τελευταία ταινία του Ντάνιελ (Κρεγκ) και είναι μεγάλη υπόθεση - ήταν πολύ συναισθηματικό για όλους. Δεν ξέρω καν αν θα είμαστε όλοι σε θέση να συναντηθούμε ξανά".

Μετά τον ρόλο της πέρυσι στην ταινία "Knives Out" και ως Κουβανέζα στο "Blade Runner 2049", η Άνα ντε Άρμας είπε ότι το να υποδύεσαι χαρακτήρα λατινικής καταγωγής όλη την ώρα γίνεται "πολύ βαρετό, πολύ γρήγορο" και τόνισε την ανάγκη για καλύτερους ρόλους για τις γυναίκες της Λατινοαμερικανικής κοινότητας.

"Εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολο για τις γυναίκες γενικά να πάρουν έναν καλό ρόλο, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα... οι καλοί ρόλοι για τις γυναίκες, για τους χαρακτήρες λατινικής καταγωγής, είναι ακόμα τόσο δύσκολο να βρεθούν" ανέφερε με απογοήτευση η ηθοποιός. "Νομίζω ότι πρέπει να πιέσουμε για [καλύτερους ρόλους]... Νομίζω ότι οι σεναριογράφοι, οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί και όλοι οι άνθρωποι που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις, που δημιουργούν αυτές τις ιστορίες... συνειδητοποιούν πόσο πολύμορφα είναι τα πράγματα όταν παρουσιάζουμε τον κόσμο με τον τρόπο που πραγματικά είναι".

Με έδρα το Λος Άντζελες, η ηθοποιός προσαρμόζεται στη ζωή με περιορισμούς λόγω της πανδημίας και ξεκουράζεται πολύ. Ωστόσο, βαθιά μέσα στην καρδιά της θέλει να επιστρέψει στην Κούβα και την οικογένειά της.

"Είναι τόσο δύσκολο που δεν τους βλέπω" ανέφερε για την οικογένειά της πίσω στην Κούβα, αλλά πρόσθεσε ότι η ζωή στο Λος Άντζελες παρέχει διαφορετικές προκλήσεις.


φωτογραφία getty images 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.