Ο Jared Leto είναι ξανά ο Joker

Δυστυχώς για όλους, ο ηθοποιός δεν δείχνει να θέλει να παραιτηθεί από τον ρόλο, που τόσο άτσαλα ερμήνευσε στο παρελθόν.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 22 Οκτωβρίου 2020

Στο Suicide Squad του David Ayer, πίσω στο 2016, ο Jared Leto είχε υποδυθεί τον χαρακτήρα του Joker. Η αλήθεια είναι ότι δε σαγήνευσε ακριβώς τα πλήθη - πολύ περισσότερο τους σκληροπυρηνικούς της DC. Η κριτική προς το πρόσωπο του 48χρονου Αμερικανού ηθοποιού συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, ειδικά μετά την ερμηνεία του Joaquin Phoenix, στην περσινή ταινία του Todd Phillips. 

Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν εμποδίζουν τους ανθρώπους του HBO Max, οι οποίοι αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν το Snyder Cut του Justice League. Η νέα, ή πιο ορθά, η εναλλακτική εκδοχή της ταινία θα περιλαμβάνει και τον Jared Leto σαν Joker.

"Είναι αξιοσημείωτο που ο Leto θα παίξει στο Snyder Cut, δεδομένου πως ο χαρακτήρας του δεν υπήρχε στην αρχική version της ταινίας. Αυτό βέβαια δημιουργεί πολλές ερωτήσεις, ειδικά με το ποιο θα είναι το κομμάτι του προηγούμενου cut που θα διατηρηθεί" αναφέρει το Hollywood Reporter, που ήταν το πρώτο μέσο που επιβεβαίωσε την είδηση. 

Η επιστροφή του Leto κρατά ανοιχτά κάποια ακόμη σενάρια, σχετικά με τα επόμενα projects της DC. Αυτό ίσως του δώσει και μία ακόμη ευκαιρία να πείσει το κοινό. Αν και όλοι θα ήθελαν δουν κάποιον άλλον στο ρόλο του ιντριγκαδόρικου villain.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες