Η Meghan Markle είναι ο ιδανικός villain για τον James Bond

Ιδού μία θεωρία συνωμοσίας που επιτέλους βγάζει νόημα.

Οι θεωρίες αλλά κυρίως οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον όνομα του James Bond δίνουν και παίρνουν εδώ και δεκαετίες. Ο αντικαταστάτης του Daniel Craig παιζόταν σε παράνομα στοιχήματα πολύ πριν ο Βρετανός ηθοποιός ανακοινώσει ότι θα κρεμάσει το κοστούμι του 007. Συνήθως, αυτές οι θεωρίες δεν επιβεβαιώνονται ποτέ. Πολύ συχνά, είναι απλά ευσεβείς πόθοι – όταν, βέβαια, δεν είναι απλά παλαβομάρες. Πώς όμως θα σου φαινόταν η περίπτωση της Meghan Markle σε μία Bond ταινία;

Τώρα τελευταία, το σενάριο που "παίζει" πολύ δυνατά είναι ότι η Lashana Lynch θα γίνει η διάδοχος του μυστικού πράκτορα και ο πρώτος θηλυκός 007. Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτό το σενάριο φαίνεται απλά να συντηρείται ώστε να δημιουργείται το απαραίτητο hype. Έτσι, η μοναδική νέα θεωρία που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι αυτή που αλιεύτηκε πρόσφατα από τη James Bond σελίδα του Reddit. Εκεί, ένας χρήστης πόσταρε μία φωτογραφία της Kate Middleton, Δούκισσας του Κέμπριτζ, με το εξής χαρακτηριστικό caption: "Η πρόταση μου για το νέο Βρετανό villain του Bond: Καλώς ήρθες Meghan. Σε περίμενα εδώ και καιρό".

Η Meghan Markle είναι ο ιδανικός villain για τον James Bond POOL/MAX MUMBY
H Kate Middleton σε εκδήλωση για τη μνήμη των πεσόντων του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Μισό λεπτό, γιατί μπερδευτήκαμε: Η πρόταση για τον νέο villain είναι η Kate με το evil βλέμμα ή η Meghan Markle, η Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Χάρι και στέφθηκε Δούκισσα του Σάσεξ; Αν ρωτήσετε εμάς, τότε η ψήφος μας πέφτει σίγουρα στη δεύτερη.


Tο γεγονός ότι "παράτησαν" τα πριγκιπικά τους καθήκοντα για να ζήσουν ελεύθεροι στις Η.Π.Α αποτελεί ένα ασυγχώρητο ατόπημα για τον μέσο Βρετανό.


Γιατί; Ίσως, εδώ στην Ελλάδα να μη διατηρούμε τόσο θερμά συναισθήματα για τις βασιλικές οικογένειες του πλανήτη, στη Μεγάλη Βρετανία όμως το "στέμμα" ακόμα αντιμετωπίζετε με σεβασμό, αγάπη και ενίοτε λατρεία. Παράξενο μεν το 2020 να συμβαίνει κάτι τέτοιο, απόλυτα αληθινό δε.

Μαρκ Χάρι

Για αυτό, στο μυαλό του μέσου Βρετανού που ακόμα τραγουδά γεμάτος περηφάνια το "God Save the Queen”, ο έρωτας του Πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle έχει σταθεί σαν αγκάθι: Μπορεί το κοινό να παρακολουθεί το κάθε τους βήμα, το γεγονός όμως ότι "παράτησαν" τα πριγκιπικά τους καθήκοντα για να ζήσουν ελεύθεροι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αποτελεί ένα ασυγχώρητο ατόπημα.

Δε θα ήταν, λοιπόν, τρομερά πρωτοποριακό οι παραγωγοί του James Bond να δώσουν τον ρόλο του νέου Βρετανού villain στην Αφροαμερικανή Megan Markle; Είναι γυναίκα, είναι ηθοποιός, δεν προέρχεται από ευγενική γενιά, δεν είναι λευκή, έκλεψε την καρδιά ενός πρίγκιπα και τον οδήγησε σε μία ζωή κοινού θνητού (σ.σ: με υπερβολικά πολλές ανέσεις βέβαια) και στη Βρετανία αποτελεί την προσποίηση του "κακού" για πάρα πολύ κόσμο.

Ή μήπως ακόμα καλύτερα, η Barbara Broccoli να πρότεινε στη νεαρή Meghan έναν ρόλο πράκτορα στις μυστικές υπηρεσίες της Μεγάλης Βρετανίας στην επόμενη ταινία Bond; Το hype που θα δημιουργούσε μία τέτοια κίνηση, η οποία θα διακωμωδούσε διάφορες συλλογικές βρετανικές νευρώσεις, δε θα είχε προηγούμενο. Και η αλήθεια είναι ότι το hype είναι το απόλυτο ζητούμενο όταν πρόκειται για τα blockbusters.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που πρέπει να δεις χθες αν σ' αρέσει το ταξίδι στο χρόνο

Η εν λόγω sci-fi παραγωγή αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Apple TV+ για το 2024.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Winona Ryder και Jenna Ortega φέρνουν τα πάνω κάτω στο sequel του 'Σκαθαροζούμη'

Ούτε εμείς πιστεύουμε ότι ο "Σκαθαροζούμης" των παιδικών μας χρόνων επιστρέφει.

Γραφει Γιαννης Σπανος