Πρώτο trailer για το Wrath of Man του Guy Ritchie

Ο Jason Statham ξαναπαίρνει τ' όπλο του.

Οι Guy Ritchie και Jason Statham συνεργάζονται και πάλι -μετά το Revolver, το 2005- στη νέα ταινία του πρώτου, Wrath of Man, το οποίο είναι remake του γαλλικού θρίλερ Cash Truck. Η πλοκή του ακολουθεί τον Η, έναν ψυχρό και μυστηριώδη χαρακτήρα που εργάζεται ως υπεύθυνος σε μία εταιρεία που διαθέτει φορτηγά για χρηματαποστολές. Πιο συγκεκριμένα, "μετακινεί" εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στο Λος Άντζελες κάθε εβδομάδα. Αυτός είναι ο βασικός θεματικός άξονας που ασφαλώς εμπλουτίζεται με διαφορετικά timelines και πολλούς χαρακτήρες.

Για την ταινία κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες το πρώτο trailer, στο οποίο βλέπουμε ακριβώς όσα περιμέναμε - ή τουλάχιστον μέρος αυτών.

Πέρα από τον προαναφερθέντα Statham, στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμη οι Scott Eastwood, Holt McCallany (Mindhunter), Josh Hartnett και ο rapper Post Malone. Το cast συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Jeffrey Donovan, Niamh Algar, Laz Alonso, Lyne Renée, Alex Ferns, Babs Olusanmokun, Deobia Oparei, Chris Reilly, Raúl Castillo και Tadhg Murphy.

Το Wrath of Man θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους (;) ή σε κάποια πλατφόρμα streaming στις αρχές Μαΐου. Αξίζει να αναφερθεί πως ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε την ταινία να κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου αλλά λόγω Covid-19 κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος