Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το πρώτο trailer του Space Jam: A New Legacy

Πρώτη γεύση από την ταινία με πολλά περισσότερα από όσα περιμέναμε. Ή και αντέχαμε.

Το περασμένο Σάββατο η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το Space Jam: A New Legacy και η αλήθεια είναι πως έχουμε μερικές απορίες: Πού είναι ο Muggsy Bogues και ο Charles Barkley; Τι δουλειά έχουν αυτά τα ρομπότ; Πώς ο LeBron κόλλησε στο The Matrix ή σε κάτι παρόμοιο και, εάν αυτό συνέβη, πού στο καλό είναι ο Keanu Reeves; Οk, το παραδεχόμαστε, είμαστε νοσταλγοί της πρώτης ταινίας.

Αλλά προχωράμε. Και στο πλαίσιο αυτό, μας έκαναν εντύπωση κάποιες λεπτομέρειες από την πρώτη γεύση για την επερχόμενη ταινία του Malcolm D. Lee με πρωταγωνιστή τον σταρ του NBA και των Los Angeles Lakers LeBron James, τον Don Cheadle και τα Looney Tunes.

Ένα χάος

Το cast του Scooby Doo, οι Flintstones, ο King Kong, οι τύποι από το  Clockwork Orange guys, κάποιος που μοιάζει με τον Jim Carrey στη "Μάσκα", ο Pennywise. Όλα τα παραπάνω εμφανίζονται στο χαοτικό σύμπαν που θα παρουσιάσει η ταινία και αυτό από μόνο του λέει πολλά για αυτό.

Έπειτα, το recruiting που επιχειρεί ο LeBron θυμίζει κάτι από τους Miami Heat, τον Ιούλιο του 2010. Στην ταινία, ο Βασιλιάς δεν απαιτεί για συμπαίκτες τον Dwyane Wade ή τον Chris Bosh αλλά τον Superman, ton Gandalf, ton King Kong και τον Iron Giant, μεταξύ άλλων. Κλασικός LeBron. Υπενθυμίζουμε πως ο Michael Jordan είχε κερδίσει τους Monstars με συμπαίκτη τον Bill Murray.

Ο βασικότερος προβληματισμός

Το πιο ανησυχητικό πράγματα με το πρώτο trailer του νέου Space Jam είναι το γεγονός πως κάποιος θεώρησε καλή ιδέα να γεμίσει την ταινία με ένα σωρό αχρείαστες αναβαθμίσεις. Είναι λες και πήραν μία μπουλντόζα και μετέφεραν ό,τι βρήκαν σε κάθε γωνιά του ίντερνετ.

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε και τα επόμενα trailers μέχρι την πρεμιέρα του Space Jam: A New Legacy  που είναι προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Ιούλιο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.