Οι πρωτότυπες ταινίες του Netflix για τον Μάιο

Ξέρουμε ποιες ταινίες θα δεις μέχρι το καλοκαίρι.

Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, το Netflix ολοένα και βελτιώνεται όσον αφορά στο πρωτότυπο περιεχόμενό του, είτε πρόκειται για σειρές είτε για ταινίες και ντοκιμαντέρ. Η πορεία του στα Όσκαρ τα τελευταία χρόνια με ένα σωρό υποψηφιότητες επιβεβαιώνει αυτήν την πεποίθηση. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, όσον αφορά στο Μάιο, επιφυλάσσει 8 ολοκαίνουριες ταινίες παντός είδους, καλύπτοντας πάντα τις ανάγκες όλων των χρηστών του. Παρακάτω, ακολουθούν αναλυτικά οι πρωτότυπες ταινίες του Netflix για τον Μάιο του 2021.

Πρωτότυπες Ταινίες

MONSTER/ MONSTER





Ένας ταλαντούχος έφηβος που εμπλέκεται σε μια μοιραία ληστεία παλεύει για την αθωότητα και την τιμή του κατά ενός συστήματος ποινικής δικαιοσύνης που τον έχει ήδη κρίνει.

Έρχεται 7 Μαΐου

OXYGEN/ OXYGEN

Μια γυναίκα ξυπνά χωρίς να θυμάται τίποτα σε έναν θάλαμο κρυοσυντήρησης, όπου το οξυγόνο εξαντλείται γρήγορα, και πρέπει να θυμηθεί ποια είναι για να επιβιώσει.

Έρχεται 12 Μαΐου

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ/ I AM ALL GIRLS   





Μια αμείλικτη ντετέκτιβ συμπορεύεται με έναν δολοφόνο που καταδιώκει συστηματικά τους δράστες ενός πανίσχυρου κυκλώματος σωματεμπορίας με θύματα παιδιά.

Έρχεται 14 Μαΐου

ΜΠΑΤΖΙΟ: Η ΘΕΪΚΗ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ/ BAGGIO: THE DIVINE PONYTAIL




Ένα χρονικό για τα 22 χρόνια καριέρας του σπουδαίου ποδοσφαιριστή Ρομπέρτο Μπάτζιο
, που περιλαμβάνει το δύσκολο ξεκίνημά του και τις προστριβές με την τεχνική ηγεσία.

Έρχεται 26 Μαΐου

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ/ THE WOMAN IN THE WINDOW





Κλεισμένη στο σπίτι λόγω αγοραφοβίας, μια ψυχολόγος γίνεται εμμονική με τους νέους της γείτονες και με το να διαλευκάνει ένα φρικτό έγκλημα που είδε απ' το παράθυρό της.

Έρχεται 14 Μαΐου

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ 41/ DANCE OF THE FORTY ONE

Ένας γκέι βουλευτής, παντρεμένος με την κόρη του Μεξικανού προέδρου, διασκεδάζει με έναν νεαρό σε ένα μυστικό κλαμπ. Το σκάνδαλο ξεσπά. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Έρχεται 12 Μαΐου

ARMY OF THE DEAD/ ARMY OF THE DEAD





Μετά από μια επίθεση ζόμπι στο Λας Βέγκας, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το υπέρτατο ρίσκο και διεισδύει στην απαγορευμένη ζώνη, για τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ.

Έρχεται 21 Μαΐου


ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΘΑΥΜΑ/ BLUE MIRACLE





Για να βρουν λεφτά για το ορφανοτροφείο τους, ένας άντρας και η παρέα του συνεργάζονται με έναν κατσούφη καπετάνιο για έναν προσοδοφόρο διαγωνισμό αθλητικού ψαρέματος.

Έρχεται 27 Μαΐου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.