Οι καλύτερες ταινίες του Netflix αυτή τη στιγμή

7 επιλογές που αξίζουν την προσοχή σου.

Υπάρχει λόγος που κάθε μήνα στο Esquire διαβάζεις ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο. Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, γράφοντας 'οι καλύτερες ταινίες του Netflix' εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις, είναι σχετικά φρέσκες (ή όχι και τόσο) στην πλατφόρμα και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

> Διάβασε ακόμη: Τι θα δούμε τον Ιούνιο στο Netflix

Army of the Dead

Μετά από μια επίθεση ζόμπι στο Λας Βέγκας, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το υπέρτατο ρίσκο και διεισδύει στην απαγορευμένη ζώνη, για τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ. Η ταινία του Zack Snyder μπορεί να έχει δεχθεί σφοδρή κριτική, ωστόσο θα βοηθήσει να περάσει διασκεδαστικά η ώρα.

"Ο Εισβολέας" 

Αφού μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων του στη Νάπα, ένα ζευγάρι συνειδητοποιεί ότι ο περίεργος πωλητής δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση να αποχωρήσει.

"Ζώνη Υψηλού Κινδύνου"

Μία μυστική ομάδα του FBI ταξιδεύει στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας για να διερευνήσει μία φονική τρομοκρατική επίθεση της Αλ Κάιντα με στόχο Αμερικανούς.

"Η Γυναίκα στο Παράθυρο"

Mία αγοραφοβική παιδοψυχολόγος πιάνει φιλία με μια γειτόνισσα απέναντι από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Όμως, το μόνο που καταφέρνει είναι να ανατραπεί η ζωή της όταν η γυναίκα εξαφανίζεται και έτσι υποψιάζεται πως κάτι κακό συμβαίνει. Ένα μοναδικό καστ φέρνει το σενάριο του Τρέισι Λετς, που βασίζεται στο επιτυχημένο μυθιστόρημα, στη μεγάλη οθόνη όπου σοκαριστικά μυστικά αποκαλύπτονται και κανείς – και τίποτα – δεν είναι αυτό που φαίνεται. Πρωταγωνιστούν οι Έιμι Άνταμς, Γκάρι Όλντμαν, Άντονι Μακί, Γουάιατ Ράσελ, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Τζένιφερ Τζέισον Λι και Τζούλιαν Μουρ. 

Gemini Man

Ένας ελεύθερος σκοπευτής που είχε αποσυρθεί πρόσφατα έρχεται αντιμέτωπος με τη νεότερη και πιο δυνατή κλωνοποιημένη έκδοσή του, την οποία έχει προσλάβει η κυβέρνηση για να τον σκοτώσει.

Blended

Υπάρχει κάτι χειρότερο από ένα ραντεβού στα τυφλά ανάμεσα σε δύο ελεύθερους γονείς που στράβωσε; Ναι, να συναντηθούν ξανά σε θέρετρο, μαζί με τα παιδιά τους. Ο βασιλιάς του Netflix Adam Sandler σε αυτή την χαρακτηριστική για τον ίδιο και το είδος κωμωδία.

"Μπάτζιο: Η Θεϊκή Αλογοουρά"

Ένα χρονικό για τα 22 χρόνια καριέρας του σπουδαίου ποδοσφαιριστή Ρομπέρτο Μπάτζιο, που περιλαμβάνει το δύσκολο ξεκίνημά του και τις προστριβές με προπονητές και παράγοντες.

 


Διάβασε ακόμη για όλα όσα περιμένουμε στο Netflix το δεύτερο μισό του 2021 και τι γνωρίζουμε για το prequel του Mad Max.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.