Τι θα δούμε τον Ιούνιο στο Netflix

Ολοκαίνουριες ταινίες και σειρές προσεχώς στην πλατφόρμα streaming.

Για να σιγουρευτεί ότι υποδεχθούμε και τον Ιούνιο με ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι (ή έστω ένα tablet), το Netflix έχει προγραμματίσει μερικές δυνατές πρεμιέρες από ολοκαίνουριες ταινίες και σειρές, προφανώς για να μας κρατάει σε εγρήγορση. Παρακάτω βλέπεις όλα όσα θα γίνουν διαθέσιμα τον επόμενο μήνα ώστε να μπορείς να εμπλουτίσεις τη λίστα σου με όλα όσα ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου. 

Πρωτότυπες σειρές

ΣΕΖΟΝ 2/ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ - SUMMERTIME

Το καλοκαίρι έφτασε ξανά και ενώ πολλές σχέσεις άλλαξαν τον τελευταίο χρόνο, αυτή η παρέα συνειδητοποιεί ότι κάποια φλερτ είναι απλώς ακαταμάχητα.

Έρχεται 3 Ιουνίου

ΣΕΖΟΝ 2/ FEEL GOOD - FEEL GOOD

Προσπαθώντας να τα ξαναβρεί με την Τζορτζ –και τον εαυτό της– μετά την υποτροπή της, η Μέι καταλαβαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της για να προχωρήσει.

Έρχεται 4 Ιουνίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ/ SWEET TOOTH

Σε μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ένα αξιαγάπητο αγόρι που είναι μισό άνθρωπος και μισό ελάφι θέλει να κάνει καινούργια αρχή.

Έρχεται 4 Ιουνίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ/ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ - FRESH, FRIED & CRISPY

Με πάθος για το φαγητό και όρεξη για διασκέδαση, ο κριτικός Ντέιμ Ντροπς επισκέπτεται τα πιο καυτά μέρη στην Αμερική για τα καλύτερα και πιο φρέσκα τηγανητά πιάτα.

Έρχεται 9 Ιουνίου

ΜΕΡΟΣ 2/ ΛΟΥΠΕΝ - LUPIN

Κυνηγημένος από τον Ουμπέρ, ο Ασάν παλεύει να βρει τον Ραούλ, ενώ αποκτά έναν απρόσμενο σύμμαχο, καθώς καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Ουμπέρ. Περισσότερα, διαβάζεις εδώ

Έρχεται 11 Ιουνίου

ΣΕΖΟΝ 5/ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ - WORKIN' MOMS 

Τέσσερις νέες μαμάδες αντιμετωπίζουν χωρισμούς, φλερτ, δουλειά και την ανατροφή των παιδιών στην πέμπτη σεζόν της πικάντικης κωμικής σειράς.

Έρχεται 15 Ιουνίου

ΣΕΖΟΝ 2/ ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - BLACK SUMMER

Ο χειμώνας έρχεται με νέες προκλήσεις κατά την Αποκάλυψη των ζόμπι, καθώς πανικόβλητοι πτωματοφάγοι και βίαιες πολιτοφυλακές πολεμούν τους νεκρούς και τους απελπισμένους.

Έρχεται 17 Ιουνίου

ΣΕΖΟΝ 3 / ΤΟ ΔΩΡΟ - THE GIFT 

Προσπαθώντας να βρει την κόρη της, την Αντέν, η Ατιγέ αντιμετωπίζει ένα δίλημμα, καθώς σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να εκμεταλλευτούν τις κοσμικές δυνάμεις της Αντέν.

Έρχεται 17 Ιουνίου

ΣΕΖΟΝ 4/ ΕΛΙΤ - ELITE

Ένας αυστηρός διευθυντής και τέσσερις νέοι μαθητές καταφθάνουν στο Λας Ενθίνας και μαζί τους έρχονται νέα ρομαντικά ειδύλλια, έντονες φήμες και ένα ολόφρεσκο μυστήριο.

Έρχεται 18 Ιουνίου

ΣΕΖΟΝ 2/ Η ΛΙΣΤΑ Α - THE A LIST



Η φιλία και το θάρρος μιας παρέας εφήβων δοκιμάζεται σε ένα μυστηριώδες νησί όπου οι νεκροί δεν πεθαίνουν ποτέ.

Έρχεται 25 Ιουνίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ/ SEX/LIFE - SEX/LIFE 

Το "SEX/LIFE" είναι η ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου ανάμεσα σε μια γυναίκα, τον σύζυγό της και τον πρώην της, που ρίχνει μια τολμηρή ματιά στη γυναικεία ταυτότητα και επιθυμία.

Έρχεται 25 Ιουνίου

ΣΕΖΟΝ 4/ ΜΑΥΡΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ - BLACK LIGHTNING 

Νιώθοντας τύψεις, ο Τζέφερσον ορκίζεται να αφήσει πίσω του τις ηρωικές στιγμές. Αλλά νέες απειλές και μετάνθρωποι στο Φρίλαντ ωθούν και πάλι όλους τους Πιρς στη μάχη.

Έρχεται 29 Ιουνίου

Πρωτότυπες ταινίες

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - CARNAVAL

Μετά από έναν χωρισμό, μια influencer πηγαίνει με τις φίλες της ένα δωρεάν ταξίδι στο καρναβάλι της Μπαΐα, όπου συνειδητοποιεί ότι η ζωή δεν είναι μόνο like.

Έρχεται 2 Ιουνίου

XTREMO - Xrteme




Σε αυτό το γρήγορο θρίλερ δράσης, ένας πρώην εκτελεστής, μαζί με την αδελφή του και έναν προβληματικό έφηβο, παίρνουν εκδίκηση από τον ετεροθαλή αδελφό του.

Έρχεται 4 Ιουνίου

ΑΦΥΠΝΙΣΗ - AWAKE

Όταν ένα παγκόσμιο φαινόμενο καταστρέφει τη δυνατότητα των ανθρώπων να κοιμούνται, μια προβληματική πρώην φανταρίνα παλεύει για να σώσει την οικογένειά της από το χάος.

Έρχεται 9 Ιουνίου

SILVER SKATES - SILVER SKATES   

Στα παγωμένα ποτάμια και κανάλια της Αγίας Πετρούπολης, ένας κλέφτης με πατίνια κλέβει την καρδιά της κόρης ενός αριστοκράτη, αν και κάποιες δυνάμεις τους θέλουν μακριά.

Έρχεται 16 Ιουνίου

ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ - GOOD ON PAPER




Όταν μια κωμικός και ανερχόμενη ηθοποιός γνωρίζει έναν πλούσιο απόφοιτο ελίτ πανεπιστημίου που ασχολείται με τα οικονομικά, εκείνος παραείναι καλός για να 'ναι αληθινός.

Έρχεται 23 Ιουνίου

AMERICA: Η ΤΑΙΝΙΑ - AMERICA: THE MOTION PICTURE

Ο άσος στο αλυσοπρίονο Τζορτζ Ουάσινγκτον μαζί με τον λάτρη της μπίρας, Σαμ Άνταμς, τα βάζουν με τους Βρετανούς σε μια σατιρική εκδοχή της Αμερικανικής Επανάστασης.

Έρχεται 30 Ιουνίου

DANCING QUEENS - DANCING QUEENS

Μια νεαρή (Μόλι Νάτλεϊ) από μια μικρή πόλη έχει μεγάλες φιλοδοξίες ως χορεύτρια και μεταμφιέζεται σε άνδρα για να εμφανιστεί σε ένα ντραγκ κλαμπ που περνάει ζόρια.

Έρχεται 3 Ιουνίου

ΤΡΑΓΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ - TRAGIC JUNGLE

Για να γλιτώσει έναν γάμο από προξενιό, μια γυναίκα χάνεται στα βάθη της ζούγκλας των Μάγια, όπου η αδάμαστη φύση γίνεται ένα με τον άνθρωπο και το υπερφυσικό.

Έρχεται 9 Ιουνίου

SKATER GIRL - SKATER GIRL

Όταν μια έφηβη στην Ινδία ανακαλύπτει το πάθος της για το σκέιτμπορντ, ο δρόμος μπροστά της είναι δύσκολος καθώς ακολουθεί το όνειρό της να συμμετάσχει σε αγώνες.

Έρχεται 11 Ιουνίου

ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ - FATHERHOOD

Μετά τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας του, ένας νέος πατέρας (Κέβιν Χαρτ) αναλαμβάνει το πιο δύσκολο έργο: την πατρότητα. Αληθινή ιστορία για την απώλεια και την αγάπη.

Έρχεται 18 Ιουνίου

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ: Η ΤΑΙΝΙΑ - THE HOUSE OF FLOWERS: THE MOVIE

Τα αδέλφια Ντε Λα Μόρα καταστρώνουν ένα μοχθηρό σχέδιο: θα κάνουν διάρρηξη στο πατρικό τους και θα πάρουν έναν κρυμμένο θησαυρό τεράστιας σημασίας.

Έρχεται 23 Ιουνίου

PRIME TIME - PRIME TIME




Πρωτοχρονιά του 1999: σε ένα τηλεοπτικό στούντιο κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής, ένας ένοπλος παίρνει όμηρο την παρουσιάστρια και απαιτεί να στείλει ζωντανά ένα μήνυμα.

Έρχεται 30 Ιουνίου

Πρωτότυπα Ντοκιμαντέρ

ΣΤΑ ΟΡΙΑ: Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ "Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ" - BREAKING BOUNDARIES: THE SCIENCE OF OUR PLANET

Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο και ο επιστήμονας Γιόχαν Ρόκστρομ εξετάζουν την κατάρρευση της βιοποικιλότητας της Γης και συζητούν πώς μπορεί να καταπολεμηθεί η κρίση.

Έρχεται 4 Ιουνίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ/ HUMAN: ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - HUMAN: THE WORLD WITHIN

Προηγμένη επιστήμη και εντυπωσιακές προσωπικές ιστορίες σμίγουν σε μια διαφωτιστική σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία εξερευνά τις απίθανες λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.

Έρχεται 4 Ιουνίου

KITTY LOVE: ΩΔΗ ΣΤΙΣ ΓΑΤΕΣ - KITTY LOVE: AN HOMAGE TO CATS

Σκηνοθέτες ντοκιμαντέρ καταγράφουν την καθημερινή ζωή, τη ρουτίνα και τις περιπέτειες μιας παρέας χαριτωμένων αλλά και περίεργων γατών στην Ολλανδία.

Έρχεται 5 Ιουνίου

HEADSPACE: ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ - HEADSPACE: UNWIND YOUR MIND

Διαλέξτε μέθοδο διαλογισμού, ασκήσεις χαλάρωσης και χαλαρωτική αφήγηση μέσω της διαδραστικής πύλης που ανοίγει μπροστά στα μάτια σας η Headspace Studios.

Έρχεται 15 Ιουνίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΙΓΚΟΥΙΝΩΝ / PENGUIN TOWN 

Σε μια γραφική πόλη της Νότιας Αφρικής, κάποιοι πιγκουίνοι που απειλούνται από εξαφάνιση συγκεντρώνονται για να βρουν ταίρι και να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους.

Έρχεται 16 Ιουνίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ/ THIS IS POP: ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΟΠ - THIS IS POP

Άγνωστες ιστορίες βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς οι ίδιοι οι δημιουργοί μεγάλων χιτ —από τους ABBA μέχρι τον T-Pain— εξερευνούν διαστάσεις της ποπ που δεν γνωρίζατε.

Έρχεται 22 Ιουνίου

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΝΙΚΟΦ-ΚΑΡΑΒΑΝΤΕΣ: ΦΟΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ - MURDER BY THE COAST

Το 1999, η έφηβη Ροθίο Βάνινκοφ δολοφονείται. Η πρώην σύντροφος της μητέρας της, Ντολόρες Βάθκεθ, είναι ύποπτη. Το έκανε; Ένα δεύτερο θύμα αποκαλύπτει την αλήθεια.

Έρχεται 23 Ιουνίου

SISTERS ON TRACK: ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ - SISTERS ON TRACK

Τρεις νεαρές άστεγες αδερφές στο Μπρούκλιν παλεύουν κόντρα στις πιθανότητες και τις συνθήκες για να βρουν την ελπίδα, το σπίτι και ένα καλύτερο μέλλον.

Έρχεται 24 Ιουνίου

ΣΕΙΡΑ ΜΙΑΣ ΣΕΖΟΝ/ ΣΟΦΙ: ΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΓΟΥΕΣΤ ΚΟΡΚ - SOPHIE: A MURDER IN WEST CORK

Αυτή η σειρά βασίζεται στην αληθινή ιστορία του φόνου της Σοφί Τοσκάν ντι Πλαντιέ, μιας Γαλλίδας που βρέθηκε νεκρή κοντά στο εξοχικό της στο Γουέστ Κορκ.

Έρχεται 30 Ιουνίου

Έρχονται ακόμη

Interstellar

Το έπος του Christopher Nolan οδηγεί μία ομάδα αστροναυτών στο διάστημα προς αναζήτηση νέου κατοικήσιμου πλανήτη, αφού η γη γίνεται ολοένα και λιγότερο φιλόξενη. 

 Έρχεται 1 Ιουνίου

Γράμματα στην Ιουλιέτα

Σε αυτήν τη ρομαντική κομεντί, μία Αμερικανίδα στη Βερόνα οδηγείται σε μια ερωτική αναζήτηση, όταν απαντά σε ένα γράμμα που απευθύνεται στην τραγική ηρωίδα του Σαίξπηρ, την Ιουλιέτα Καπουλέτου. Το μόνο σίγουρο είναι πως την εξέλιξη των πραγμάτων δε θα μπορούσε να τη φανταστεί.

 Έρχεται 1 Ιουνίου

  • SULLY - SULLY Έρχεται 1 Ιουνίου
     

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος