Οι καλύτερες ταινίες του Netflix αυτή τη στιγμή

Οι πέντε ταινίες που στην παρούσα φάση βλέπει η πλειοψηφία στην πλατφόρμα streaming.

Υπάρχει λόγος που κάθε μήνα στο Esquire διαβάζεις ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο. Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, γράφοντας 'οι καλύτερες ταινίες του Netflix' εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις, είναι σχετικά φρέσκες (ή όχι και τόσο) στην πλατφόρμα και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Αφύπνιση (Awake)

Το εφιαλτικό -#διπλής- σενάριο του να μην έχουμε την ικανότητα να κοιμόμαστε εξετάζει ως παγκόσμιο φαινόμενο αυτό εδώ το sci-fi θρίλερ. Η πρωταγωνίστρια ως βετεράνος στρατιώτης στο μεταξύ, προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένεια της με κάθε τρόπο. 

Interstellar

Το έπος του Christopher Nolan οδηγεί μία ομάδα αστροναυτών στο διάστημα προς αναζήτηση νέου κατοικήσιμου πλανήτη, αφού η γη γίνεται ολοένα και λιγότερο φιλόξενη. Προφανώς, τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα από ό,τι φαντάζονται οι ίδιοι και ο χρόνος παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των πραγμάτων.

Το παιχνίδι των Τεσσάρων (Détrompez-vous)

Μία γυναίκα και ένας άντρας ανακαλύπτουν ότι οι σύζυγοί τους έχουν συνάψει σχέση. Έτσι, συμμαχούν με απώτερο στόχο να τους χωρίσουν. Θα στεφθεί με επιτυχία η προσπάθειά τους ή θα πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα;

Οι Επόμενες Τρεις Μέρες (The Next Three Days)

Η σύζυγος ενός καθηγητή έχει καταδικαστεί για φόνο και η τελευταία έφεση που άσκησε τρία χρόνια μετά την προφυλάκισή της απορρίπτεται, Τότε, εκείνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να καταστρώσει ένα σχέδιο ώστε να είναι και πάλι ελεύθερη. 

Γράμματα στην Ιουλιέτα (Letters to Juliet)

Η Αμερικανίδα Sophie ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας και ταξιδεύει στη Βερόνα όπου γίνεται μέλος μιας ομάδας εθελοντών που απαντούν σε γράμματα προς τη σαιξπηρική Ιουλιέτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδέα για την εν λόγω ταινία γεννήθηκε όταν το άλμπουμ του Elvis Costello, The Juliet Letters υπέπεσε στην αντίληψη των παραγωγών της. 

 


Διάβασε ακόμη για τις καλύτερες σειρές του Netflix αυτή τη στιγμή

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης