Το Free Guy, οι Σπεσιαλίστες και ό,τι νέο έρχεται στα θερινά σινεμά

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη 12 Αυγούστου, στα θερινά σινεμά.

Η εβδομαδιαία κινηματογραφική συγκομιδή αποτελείται από 7 νέες ταινίες, 2 για μικρούς και μεγάλους ('Σπίριτ: Ο Ατίθασος', 'Τα Κόκκινα Γοβάκια και οι Επτά Νάνοι') και 2 επανεκδόσεις κλασσικών αριστουργημάτων. Ποικιλία για κάθε προτίμηση σε είδος υπάρχει, οπότε το μόνο που μένει είναι να δώσουμε ραντεβού στα θερινά σινεμά για τις ταινίες της εβδομάδας. 

Free Guy

Ο Ryan Reynolds θα τα είχε όλα, αν δε συνειδητοποιούσε ότι είναι εγκλωβισμένος σε ένα λογισμικό. Από φιλήσυχος τραπεζίτης γίνεται αναρχικός για να ανατρέψει την κατάσταση στην οποία ζει και φυσικά, μετά από αυτήν του την απόφαση, τίποτα δεν πρόκειται να μείνει ανεπηρέαστο.
 

Οι Σπεσιαλίστες (The Misfits)

O Φινλανδός Renny Harlin επιστρέφει δριμύτερος στις ταινίες δράσης με πρωταγωνιστή τον Pierce Brosnan ως διαβόητο κλέφτη Richard Pace. Μαζί με τους Αταίριαστούς θα προσπαθήσουν να ληστέψουν έναν αδίστακτο μεγιστάνα με τον οποίο ο Brosnan έχει προηγούμενα.

Ντε Γκωλ (De Gaulle)

Ο βίος του ιστορικού στρατιωτικού και πολιτικού το Λαμπέρτ Γουίλσον. Το βιογραφικό δράμα εποχής του Gabriel Le Bomin με πρωταγωνιστή τον Lambert Wilson (Matrix) επικεντρώνεται γύρω από τη ζωή και το έργο του στρατηγού και πολιτικού Σαρλ Ντε Γκωλ. 

Ο Βιρτουόζος (The Virtuoso)

Σε διαμετρικά αντίθετο ρόλο από τον πρόσφατο οσκαρικό "Πατέρα", ο Anthony Hopkins, ως επικεφαλής μίας σκοτεινής οργάνωσης αναθέτει σε έναν από τους επαγγελματίες δολοφόνους του να εντοπίσει το θύμα του χωρίς να γνωρίζει εξαρχής ποιο είναι. 

Ιδρώτας (Sweat)

Στην εν λόγω arthouse πολωνική ταινία παρακολουθούμε τη ζοφερή πραγματικότητα των social media. Μία γνωστή influencer - γυμνάστρια, προσπαθεί να βρει πραγματικές σχέσεις με πραγματικούς ανθρώπους και προφανώς τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα από ό,τι είχε κατά νου.

Persona Non Grata

O Roschdy Zem σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε αυτό το ανατρεπτικό γαλλικό θρίλερ. Η πλοκή της ταινίας αφορά δύο συναδέλφους που αποφασίζουν να προλάβουν έναν επαγγελματία δολοφόνο για να ξεφορτωθούν τον καταπιεστικό προϊστάμενό τους. Ο στόχος τους επιτυγχάνεται, αλλά ο 'συνεργάτης' τους δε λέει να εξαφανιστεί από τις ζωές τους...

Η Πεθερά Χτυπάει την Πόρτα (Un tour chez ma fille)

Το sequel του "Μαμά, Γύρισα! παρουσιάζει την ιστορία μίας παρεμβατικής μητέρας που μετακομίσει στο σπίτι της κόρης της επειδή ανακαινίζει το δικό της. Τελικά όμως, η μετακόμιση αυτή δεν είναι εντελώς προσωρινή...

Ο Μεγάλος Δικτάτωρ (The Great Dictator) 1940

Ο Charlie Caplin πρωταγωνιστεί σε αυτήν την ιστορική πια πολιτική σάτιρα ενάντια στο φασισμό. Ένας εβραίος κουρέας έχει συνεχώς μπλεξίματα εξαιτίας της ομοιότητάς του με το δικτάτορα Χίνκελ.

Μπίλι ο Ψεύτης (Billy Liar) 1963

Ένας αντικομφορμιστής αλλά άτολμος νέος, νιώθει να πνίγεται από τη βρετανική επαρχία. Παρόλα αυτά, περιορίζεται σε μάταιες ονειροπολήσεις αντί να προβεί σε αλλαγές στη ζωή του.
 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.