Οι πρωτότυπες ταινίες του Netflix για τον Σεπτέμβριο

Ξέρουμε ποιες ταινίες θα δεις αυτόν το Σεπτέμβριο.

Esquire Team
Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 05 Σεπτεμβρίου 2021

Ποιος είπε ότι το Netflix έχει σκοπό να καταθέσει τα όπλα, ειδικά τώρα που ξεκινά το φθινόπωρο; Αντιθέτως, ετοίμασε δυναμικό ξεκίνημα για το Σεπτέμβριο, ώστε να εξασφαλίσει το γεγονός ότι θα το τιμήσουμε δεόντως τα βράδια που θα μείνουμε στο σπίτι ή ακόμα και στο μπαλκόνι με καλή παρέα. Πέρα από τις πρωτότυπες σειρές με τις οποίες πρόκειται να εμπλουτίσει το περιεχόμενό του, τσέκαρε παρακάτω όλα έρχονται όσον αφορά στις πρωτότυπες ταινίες του Netflix.

Πρωτότυπες ταινίες

AFTERLIFE OF THE PARTY

Η Κάσι ζει για τα πάρτι... ώσπου πεθαίνει σε ένα ατύχημα. Τώρα αυτό το κοινωνικό κορίτσι πρέπει να επανορθώσει για τα λάθη του στη Γη, αν θέλει να κερδίσει τα φτερά του.

Έρχεται 2 Σεπτεμβρίου

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ NIGHTBOOKS

Ο φαν των τρομακτικών ιστοριών Άλεξ πρέπει να αφηγείται καθημερινά μια ανατριχιαστική ιστορία, αλλιώς θα μείνει για πάντα αιχμάλωτος ενός μάγου, μαζί με τη νέα του φίλη.

Έρχεται 15 Σεπτεμβρίου

> Διάβασε ακόμη: Γιατί ο Chandler ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής στα Φιλαράκια

ΔΙΑΡΡΗΞΗ/ INTRUSION

Μετά από μια μοιραία διάρρηξη στο ονειρικό νέο σπίτι ενός ζευγαριού, η πληγωμένη γυναίκα αναζητά απαντήσεις – και συνειδητοποιεί ότι ο αληθινός κίνδυνος μόλις ξεκινά.

Έρχεται 22 Σεπτεμβρίου

ΤΟ ΨΑΡΟΝΙ/ THE STARLING

Μια γυναίκα που προσαρμόζεται στη ζωή μετά από μια απώλεια έρχεται αντιμέτωπη με ένα ατίθασο πουλί που κατέλαβε τον κήπο της και έναν άντρα που προσπαθεί να προχωρήσει.

Έρχεται 24 Σεπτεμβρίου

ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ/ SOUNDS LIKE LOVE

Βασισμένο στα μπεστ σέλερ μυθιστορήματα "Canciones y recuerdos" της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ. Πρωταγωνιστούν οι Μαρία Βαλβέρδε και Άλεξ Γκονζάλεζ. Σκηνοθετεί η Χουάνα Μαθίας.

Έρχεται 29 Σεπτεμβρίου

ΚΕΪΤ/ KATE

Όταν τη δηλητηριάζουν στην τελική αποστολή της, μια αδίστακτη εκτελέστρια που βρίσκεται σε δουλειά στο Τόκιο έχει 24 ώρες για να πάρει εκδίκηση.

Έρχεται 10 Σεπτεμβρίου

ΒΟΡΕΙΟ ΟΧΥΡΟ/ THE STRONGHOLD

Έχοντας βαρεθεί τις μικροϋποθέσεις, τρεις μπάτσοι στη Μασσαλία ελπίζουν να ξεσκεπάσουν ένα κύκλωμα ναρκωτικών. Η απαίτηση ενός πληροφοριοδότη όμως, ανατρέπει τα πάντα.

Έρχεται 17 Σεπτεμβρίου

JE SUIS KARL

Μετά τον θάνατο σχεδόν όλης της οικογένειάς της σε τρομοκρατική επίθεση, μια νεαρή γυναίκα γίνεται άθελά της μέλος της ίδιας οργάνωσης που σκότωσε τους συγγενείς της.

Έρχεται 23 Σεπτεμβρίου

FRIENDZONE

Κουρασμένος από τις πλατωνικές σχέσεις, ο Τιμπό πιστεύει ότι η τύχη του θα αλλάξει όταν φλερτάρει με τη Ρόουζ. Μπορεί όμως να γίνει από κολλητός το αγόρι της;

Έρχεται 29 Σεπτεμβρίου

> Διάβασε ακόμη: 9 ταινίες για την κλιματική αλλαγή

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ/ NO ONE GETS OUT ALIVE

Μια ιστορία τρόμου για ένα στοιχειωμένο σπίτι, μια θλιβερή μαρτυρία για τη ζωή των μεταναστών και ένας κόσμος όπου η αρχαία παράδοση μπορεί να γίνει τρομακτικά αληθινή.

Έρχεται 29 Σεπτεμβρίου

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.