Τι θα δούμε τον Σεπτέμβριο στο Netflix

Ολοκαίνουριες ταινίες και σειρές καταφθάνουν προσεχώς στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Για να σιγουρευτεί ότι υποδεχθούμε και τον Σεπτέμβριο -και κατ΄επέκταση το φθινόπωρο και τη νέα σεζόν- με ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι (ή έστω ένα tablet), το Netflix έχει προγραμματίσει μερικές δυνατές πρεμιέρες από ολοκαίνουριες ταινίες και σειρές, προφανώς για να μας κρατάει σε εγρήγορση. Παρακάτω βλέπεις όλα όσα θα γίνουν διαθέσιμα τον επόμενο μήνα ώστε να μπορείς να εμπλουτίσεις τη λίστα σου με όλα όσα ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου. 

Σειρές του Netflix

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ -  Q-FORCE

Ένας γκέι κατάσκοπος και η μαχητική LGBTQ ομάδα του παλεύουν να αποδείξουν τι αξίζουν σε μια υπηρεσία που τους υποτιμά. Σήμερα το Δυτικό Χόλιγουντ… αύριο, ο κόσμος!

Έρχεται 2 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 5 - Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ/ LA CASA DE PAPEL PART 5: VOLUME 1

Η συμμορία είναι ήδη στην Τράπεζα της Ισπανίας εδώ και πάνω από 100 ώρες και ο Καθηγητής κινδυνεύει. Η κατάσταση χειροτερεύει ακόμα περισσότερο με την έλευση του στρατού.

Έρχεται 3 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ/ ON THE VERGE

Τέσσερις γυναίκες –μια σεφ, μια μόνη μητέρα, μια κληρονόμος και μια άνεργη– εξερευνούν τον έρωτα και τη δουλειά, περνώντας κρίση μέσης ηλικίας, στο προπανδημικό Λ.Α.

> Διάβασε ακόμη: H ανάπλαση της ελληνικής μυθοπλασίας

Έρχεται 7 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 2 - ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ/ INTO THE NIGHT

Βρίσκοντας καταφύγιο βαθιά στη γη, οι επιβάτες έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά από νέες δυσκολίες – και κλιμακούμενες εντάσεις με τους στρατιωτικούς οικοδεσπότες τους.

Έρχεται 8 Σεπτεμβρίου

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΖΟΝ- ΛΟΥΣΙΦΕΡ/ LUCIFER: THE FINAL SEASON

Ο Λούσιφερ κατάφερε να προαχθεί, τη θέλει όμως τη δουλειά; Επίσης, η Κλόι ετοιμάζεται να τα παραιτηθεί από ντετέκτιβ, ο Αμέναντιλ μπαίνει στην αστυνομία και άλλα.

Έρχεται 10 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 3 - FINAL SPACE

Ο Γκάρι και το πλήρωμά του προσπαθούν να επιβιώσουν από το Τελικό Σύμπαν και να αποφύγουν το Ινβίκτους, το οποίο επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις του Φεγγαροκέικ.

Έρχεται 16 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - CHICAGO PARTY AUNT

Η γλεντζού από το Σικάγο Νταϊάν λατρεύει τους κρεατοφάγους Μπερς και ξέρει καλά πώς να αποφεύγει την ενηλικίωση. Έχει όμως και αδυναμία στον σπασίκλα ανιψιό της.

Έρχεται 17 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 3 - ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ/ SEX EDUCATION

Οι φήμες για το "σχολείο του σεξ" κυκλοφορούν, καθώς ο νέος διευθυντής προσπαθεί να δαμάσει ατίθασους μαθητές και ο Ότις επιχειρεί να κρύψει το μυστικό του φάσωμα.

Έρχεται 17 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 2 -  ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ/ LOVE ON THE SPECTRUM

Όλοι δυσκολευόμαστε να βρούμε τον έρωτα. Για τους νεαρούς στο φάσμα του αυτισμού, η εξερεύνηση του απρόβλεπτου κόσμου των ραντεβού μπορεί να είναι ακόμα πιο περίπλοκη.

Έρχεται 21 Σεπτεμβρίου

ΤΟΜΟΣ 4 - ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΛΕΥΚΟΙ/ DEAR WHITE PEOPLE

Ξανά μαζί εν μέσω μιας πανδημίας στο μέλλον, η Σαμ και ο Λάιονελ θυμούνται την επική τελευταία τους χρονιά στο Γουίντσεστερ – η οποία εξελίσσεται σε μιούζικαλ από το '90.

Έρχεται 22 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΙΑΓΟΥΡΑΡΟΣ/ JAGUAR

Στην Ισπανία του '60, μια επιζώσα του Ολοκαυτώματος γίνεται πράκτορας με σκοπό να παραπέμψει στη δικαιοσύνη τους Ναζί που δραπέτευσαν από τη χώρα μετά τον Β' Παγκόσμιο.

Έρχεται 22 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - MIDNIGHT MASS

Με την άφιξη ενός αινιγματικού ιερέα, μια κοινότητα έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτα γεγονότα και τρομακτικούς οιωνούς. Από τους δημιουργούς του "Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ".

Έρχεται 24 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ: Η ΣΕΙΡΑ/ GANGLANDS (BRAQUEURS)

Όταν η ανιψιά του γνωρίζει έναν ισχυρό ναρκοβαρόνο, ο επαγγελματίας κλέφτης Μεντί και η συμμορία του επιδέξιων ληστών μπλέκουν σε έναν βίαιο, μοιραίο πόλεμο κυριαρχίας.

Έρχεται 24 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - Ο ΚΑΣΤΑΝΑΝΘΡΩΠΟΣ/ THE CHESTNUT MAN

Μια γυναίκα δολοφονείται βάναυσα σε μια παιδική χαρά της Κοπεγχάγης. Από πάνω της, κρέμεται μια κούκλα από κάστανα. Διασκευή του αγαπημένου μυθιστορήματος.

Έρχεται 29 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 10, ΜΕΡΟΣ 1 - MEATEATER

Η αναζήτηση του Στίβεν για νόστιμο θήραμα σε εξωτικά μέρη τον πηγαίνει στα Βραχώδη Όρη και τα Όζαρκ, στα έλη της Βόρειας Καρολίνας και τα λιβάδια της Χαβάης.

Έρχεται 29 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 2 - LOVE 101

Η σειρά με φόντο την Κωνσταντινούπολη για εφήβους το '90 που βιώνουν αμήχανες καταστάσεις και ερωτικές απογοητεύσεις επιστρέφει για μια δεύτερη σεζόν.

Έρχεται 30 Σεπτεμβρίου

Ταινίες του Netflix

AFTERLIFE OF THE PARTY

Η Κάσι ζει για τα πάρτι... ώσπου πεθαίνει σε ένα ατύχημα. Τώρα αυτό το κοινωνικό κορίτσι πρέπει να επανορθώσει για τα λάθη του στη Γη, αν θέλει να κερδίσει τα φτερά του.

Έρχεται 2 Σεπτεμβρίου

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ NIGHTBOOKS

Ο φαν των τρομακτικών ιστοριών Άλεξ πρέπει να αφηγείται καθημερινά μια ανατριχιαστική ιστορία, αλλιώς θα μείνει για πάντα αιχμάλωτος ενός μάγου, μαζί με τη νέα του φίλη.

Έρχεται 15 Σεπτεμβρίου

> Διάβασε ακόμη: Γιατί ο Chandler ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής στα Φιλαράκια

ΔΙΑΡΡΗΞΗ/ INTRUSION

Μετά από μια μοιραία διάρρηξη στο ονειρικό νέο σπίτι ενός ζευγαριού, η πληγωμένη γυναίκα αναζητά απαντήσεις – και συνειδητοποιεί ότι ο αληθινός κίνδυνος μόλις ξεκινά.

Έρχεται 22 Σεπτεμβρίου

ΤΟ ΨΑΡΟΝΙ/ THE STARLING

Μια γυναίκα που προσαρμόζεται στη ζωή μετά από μια απώλεια έρχεται αντιμέτωπη με ένα ατίθασο πουλί που κατέλαβε τον κήπο της και έναν άντρα που προσπαθεί να προχωρήσει.

Έρχεται 24 Σεπτεμβρίου

ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ/ SOUNDS LIKE LOVE

Βασισμένο στα μπεστ σέλερ μυθιστορήματα "Canciones y recuerdos" της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ. Πρωταγωνιστούν οι Μαρία Βαλβέρδε και Άλεξ Γκονζάλεζ. Σκηνοθετεί η Χουάνα Μαθίας.

Έρχεται 29 Σεπτεμβρίου

ΚΕΪΤ/ KATE

Όταν τη δηλητηριάζουν στην τελική αποστολή της, μια αδίστακτη εκτελέστρια που βρίσκεται σε δουλειά στο Τόκιο έχει 24 ώρες για να πάρει εκδίκηση.

Έρχεται 10 Σεπτεμβρίου

ΒΟΡΕΙΟ ΟΧΥΡΟ/ THE STRONGHOLD

Έχοντας βαρεθεί τις μικροϋποθέσεις, τρεις μπάτσοι στη Μασσαλία ελπίζουν να ξεσκεπάσουν ένα κύκλωμα ναρκωτικών. Η απαίτηση ενός πληροφοριοδότη όμως, ανατρέπει τα πάντα.

Έρχεται 17 Σεπτεμβρίου

JE SUIS KARL

Μετά τον θάνατο σχεδόν όλης της οικογένειάς της σε τρομοκρατική επίθεση, μια νεαρή γυναίκα γίνεται άθελά της μέλος της ίδιας οργάνωσης που σκότωσε τους συγγενείς της.

Έρχεται 23 Σεπτεμβρίου

FRIENDZONE

Κουρασμένος από τις πλατωνικές σχέσεις, ο Τιμπό πιστεύει ότι η τύχη του θα αλλάξει όταν φλερτάρει με τη Ρόουζ. Μπορεί όμως να γίνει από κολλητός το αγόρι της;

Έρχεται 29 Σεπτεμβρίου

> Διάβασε ακόμη: 9 ταινίες για την κλιματική αλλαγή

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ/ NO ONE GETS OUT ALIVE

Μια ιστορία τρόμου για ένα στοιχειωμένο σπίτι, μια θλιβερή μαρτυρία για τη ζωή των μεταναστών και ένας κόσμος όπου η αρχαία παράδοση μπορεί να γίνει τρομακτικά αληθινή.

Έρχεται 29 Σεπτεμβρίου

Ντοκιμαντέρ του Netflix

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ INSPIRATION 4 ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ/ COUNTDOWN: INSPIRATION4 MISSION TO SPACE

Μια σειρά μίας σεζόν για την πρώτη αποστολή στο διάστημα αποκλειστικά από πολίτες.

Έρχεται τον Σεπτέμβριο

ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ: ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ/ UNTOLD: BREAKING POINT

Δεχόμενος πίεση να συνεχίσει μια νικηφόρα παράδοση στο αμερικανικό τένις, ο Μάρντι Φις αντιμετώπισε ψυχικά προβλήματα που άλλαξαν τη ζωή του εντός κι εκτός τερέν.

Έρχεται 7 Σεπτεμβρίου

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ/ MY HEROES WERE COWBOYS

Τα γουέστερν απάλυναν τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Ρόμπιν Γουίλτσαϊρ. Τώρα ζει το όνειρό του, εκπαιδεύοντας τα άλογα που αγαπά για τη μεγάλη οθόνη.

Έρχεται 16 Σεπτεμβρίου

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ/ THE WOMEN AND THE MURDERER

Αυτό το ντοκιμαντέρ ακολουθεί μια αστυνομικό και τη μητέρα ενός θύματος δολοφονίας στις άοκνες προσπάθειές τους να βρουν έναν κατά συρροή δολοφόνο στο Παρίσι του 1990.

Έρχεται 9 Σεπτεμβρίου
 
ΑΔΕΡΦΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ: ΜΑΛΚΟΛΜ Χ ΚΑΙ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΑΛΙ/ BLOOD BROTHERS: MALCOLM X & MUHAMMAD ALI

Από μια τυχαία συνάντηση σε μια τραγική κατάληξη, η μοναδική σχέση του Μάλκολμ Χ και του Μοχάμεντ Άλι ραγίζει από το βάρος της δυσπιστίας και των μεταβαλλόμενων ιδανικών.

Έρχεται 9 Σεπτεμβρίου

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ/ CRIME STORIES: INDIA DETECTIVES

Κάμερες παρακολουθούν την αστυνομία της Μπανγκαλόρ και ρίχνουν μια σπάνια ματιά στις σύνθετες και δύσκολες εσωτερικές διαδικασίες τεσσάρων μεγάλων ερευνών εγκλημάτων.

Έρχεται τον Σεπτέμβριο

ΣΟΥΜΑΧΕΡ/ SCHUMACHER

Ένα εύστοχο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ, που αναδείχτηκε σε θρύλο της Φόρμουλα 1 χάρη στο τολμηρό και ασυμβίβαστο πνεύμα του.

Έρχεται 15 Σεπτεμβρίου

> Διάβασε ακόμη: Οι νέοι χαρακτήρες που έρχονται στο La Casa De Papel

ΒΕΝΤΕΤΑ: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ/ VENDETTA: TRUTH LIES AND THE MAFIA

Μια σειρά ντοκιμαντέρ για την αληθινή ιστορία πίσω από δύο "αντιμαφιόζους" σταυροφόρους της Σικελίας, οι οποίοι δικάστηκαν για μεγάλα εγκλήματα που διέπραξαν.

Έρχεται 24 Σεπτεμβρίου

Έρχονται ακόμη:

  • ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ/ WAR DOGS - Έρχεται 1 Σεπτεμβρίου
  • ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ/ WHIPLASH - Έρχεται 1 Σεπτεμβρίου
  • ΦΡΙΝΤΑ/ FRIDA - Έρχεται 1 Σεπτεμβρίου
  • RANGO - Έρχεται 1 Σεπτεμβρίου
  • ZOMBIELAND: DOUBLE TAP - Έρχεται 1 Σεπτεμβρίου
  • BROOKLYN NINE-NINE - Έρχεται τον Σεπτέμβρη
  • KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS - Έρχεται 17 Σεπτεμβρίου

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.