Timothée Chalamet, ο νέος Willy Wonka

Το νέο, φιλόδοξο πρότζεκτ του δημοφιλή ηθοποιού είναι μιούζικαλ.

Όπως είχε πει ο σπουδαίος Willy Wonka - βασικά ο Σαίξπηρ πρώτος και αργότερα ο Wonka- "Έτσι λάμπει μία καλή πράξη σε έναν κουρασμένο κόσμο".  Αυτή την εβδομάδα, αυτή η καλή πράξη ανήκει στον επίσης σπουδαίο Timothée Chalamet, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας μία πρώτη εικόνα από τη μεταμόρφωσή του σε Willy Wonka. Ναι, σε περίπτωση που δεν το έχεις πληροφορηθεί, ο πρωταγωνιστής των Dune και Call Me By Your Name θα υποδυθεί τον candyman Wonka, στο επερχόμενο prequel του Charlie and the Chocolate Factory.

O ρόλος του Willy Wonka

Στην ταινία, ο Chalamet θα εξερευνήσει πώς ο χαρακτήρας, που προηγουμένως είχαν ενσαρκώσει οι Gene Wilder και Johnny Depp σε παλαιότερες ταινίες, κατέληξε να διευθύνει το εν λόγω εργοστάσιο σοκολάτας και να γνωρίσει τους Oompa Loompas. Βέβαια, η ειδοποιός διαφορά στην προκειμένη περίπτωση έγκειται στο ότι η ταινία προορίζεται για μιούζικαλ και σίγουρα αυτό από μόνο του παρουσιάζει επιπρόσθετο ενδιαφέρον. Είναι άραγε τόσο πολυτάλαντος ο Chalamet ώστε να καταφέρει να αποδώσει σε ένα τόσο απαιτητικό είδος όσο το μιούζικαλ;

Η πρεμιέρα και οι σχετικές δηλώσεις

"Δε βουτά στα πιο σκοτεινά συναισθήματα στη ζωή", δήλωσε πρόσφατα ο Chalamet για το ρόλο. "Είναι μια γιορτή του να είσαι ιδιόρρυθμος και να είσαι εντάξει με τα πιο περίεργα κομμάτια του εαυτού σου που δεν ταιριάζουν καθόλου (με τους υπόλοιπους)".

Δυστυχώς, πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 17 Μαρτίου του 2023 για να δούμε πραγματικά τι απίδια πιάνει ο σάκος του Chalamet ως Willy Wonka. Παρόλα αυτά, και μόνο στο θέαμα του ηθοποιού με το κοστούμι που θυμίζει πολύ The Christmas Carol, ήδη έχει την έγκριση των χρηστών στα social media που πρόλαβαν να τον κάνουν viral. 

Παρακάτω βρίσκεις μερικά από τα πιο επιτυχημένα tweets που κατά πάσα πιθανότητα θα σε βρουν σύμφωνο.  Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες αντιδράσεις στο Chalamet ως Wonka για την απόλαυσή σας αυτήν την ωραία Δευτέρα.

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.