Η φωνή του Robert Pattinson ως Batman προκαλεί ρίγη

Το Twitter παραληρεί μετά το νέο teaser με τον Robert Pattinson στον ρόλο του Batman.

Γράφει: Esquire Editors 17 Οκτωβρίου 2021

Θαυμαστές επαινούν την 'τέλεια' φωνή του Robert Pattinson ως Batman με αφορμή την κυκλοφορία νέου τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας. Το βίντεο των έξι δευτερολέπτων, το οποίο κοινοποιήθηκε πρόσφατα, παρουσιάζει τον ηθοποιό να λέει με τη σήμα κατατεθέν βραχνή φωνή του υπερήρωα: 'Δεν είναι απλώς ένα σήμα. Είναι μία προειδοποίηση'.

Το απόσπασμα αναφέρεται στο σήμα που εμφανίζεται στον ουρανό της φανταστικής πόλης του Gotham City, με προβολέα, κάθε φορά που οι κάτοικοί της χρειάζονται τη βοήθεια του ηπερήρωα.

Το teaser, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δείχνει το σήμα της νυχτερίδας να ανάβει με κόκκινο φως μία σκοτεινή και θυελλώδη νύχτα. Ο Pattinson, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του σε ταινία στον ρόλο του Batman ενθουσίασε τους περισσότερους θαυμαστές και εισέπραξε πολύ θετικά σχόλια για τη φωνή του.

Τα σχόλια στο Twitter

'Η φωνή του Robert Pattinson είναι τόσο τέλεια!' αναφέρεται σε tweet.
'Η φωνή του Robert Pattinson σε αυτό το νέο teaser. Θεέ μου... τελειότητα. Ο ενθουσιασμός μου για αυτήν την ταινία συνεχίζει να ανεβαίνει και να ανεβαίνει' έγραψε κάποιος άλλος χρήστης στο Twitter. 'Ο Robert Pattinson θα είναι ο καλύτερος Batman' σημειώνεται σε άλλο σχόλιο. 'Θα δώσω μία ευκαιρία σε αυτή την ταινία. Αλλά ο Batman του Tim Burton παραμένει ο αγαπημένος μου. Είναι πιο κοντά στα comics' γράφει ένας άλλος χρήστης. 'Το καλύτερο σε αυτή τη φωνή είναι ότι δεν περιμένεις να προέρχεται από τον Pattinson' αναφέρει άλλος θαυμαστής. Ωστόσο υπάρχουν και αρνητικά σχόλια και κάποιοι χρήστες που εκφράζουν την προτίμησή τους στη φωνή του Michael Keaton ή του Ben Affleck ως Batman.

Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η ταινία

Η ταινία The Batman σε σκηνοθεσία Matt Reeves έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου 2022 στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Pattinson, ο οποίος κάνει την πρώτη του έφοδο στο Εκτεταμένο Σύμπαν της DC Comics θα πρωταγωνιστήσει ως Bruce Wayne/Batman και η Zoe Kravitz θα υποδυθεί τη Selina Kyle/Catwoman.

Από: Missbloom.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος