O Ryan Reynolds τα είπε όλα για τις post credit σκηνές της Marvel

Με αφορμή τους Eternals, μάθαμε αν του αρέσουν ή όχι.

Τώρα που κυκλοφόρησε επιτέλους το The Eternals και έχουν γραφτεί τόσα και τόσα για αυτό, η συζήτηση πλέον έχει μετατεθεί στις post-credit σκηνές της ταινίας. Πρόκειται για κανονικότατα cliffhangers για να μας κρατήσουν σε εγρήγορση μέχρι το sequel ή κάτι απλώς επιπρόσθετο για το τέλος; Το αμερικανικό Esquire ίσως έχει την απάντηση εκ των έσω, διότι προθυμοποιήθηκε στο πλαίσιο του καθιερωμένου video In or Out με guest αυτήν τη φορά τον Ryan Reynolds να τον ρωτήσει σχετικά. Εκείνος βρισκόταν εκεί για την προώθηση του νέου Deadpool, όπως και του Red Notice, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να πει τη γνώμη του για κάτι που αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Η απάντηση

"Μου αρέσουν οι σκηνές τέλους της Marvel όταν είναι ενδιαφέρουσες. Για μένα, είναι πιο διασκεδαστικές όταν δεν οδηγούν στην επόμενη ταινία - όταν πρόκειται απλώς να είναι αυτού του είδους η άκυρη στιγμή ως σημείο στίξης στο τέλος μιας ταινίας", δήλωσε. 

Κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει -ανοιχτά τουλάχιστον- το σκηνοθέτη του Dune, Denis Villeneuve για το ότι προσποιήθηκε πως δεν την "είπε" στη Marvel (αλλά στην πραγματικότητα το έκανε) για την εν λόγω τακτική που συνηθίζει να ακολουθεί στις υπερπαραγωγές της. Ο Reynolds από την πλευρά του, όπως πάντα δείχνει να εστιάζει στα θετικά της εκάστοτε περίπτωσης, όπως έκανε και τώρα δηλαδή.

Για όσους ενδιαφέρονται, να πέσει το βίντεο ολόκληρης της συνέντευξης στο In or Out του αμερικανικού Esquire:

 

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος