Τι λένε Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence για το σκοτεινό φινάλε του Don't Look Up

Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν αν είναι ικανοποιημένοι με την κατάληξη της ταινίας.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 03 Ιανουαρίου 2022

Είναι ένα μικρό έπος για τη σημερινή πραγματικότητα και αξίζει στο 100% το ντόρο που γίνεται γύρω από τον τίτλο του. Το ιδιοφυές Don't Look Up του Adam McKay είναι μακράν και με διαφορά ό,τι καλύτερο είδαμε φέτος και γι᾽αυτό μας ενδιαφέρει κατά κόρον όσα γράφονται με αντικείμενο την ταινία και τους συντελεστές της.

Η απόλυτη ικανοποίηση

Συνεπώς, δε θα μπορούσαμε παρά να μεταφέρουμε όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence στους Los Angeles Times για το σκοτεινό φινάλε της:  

"Το τέλος της ταινίας γίνεται πολύ σκοτεινό, και αν δεν είχε αυτή την αλλαγή τόνου, δε νομίζω ότι θα ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι όσο ήμασταν για να την κάνουμε. Ποτέ δεν μπορείς να πεις τι θα κάνει μια ταινία όσον αφορά στον πολιτισμό, αλλά το τέλος αυτής της ταινίας είναι πραγματικά ένα χαστούκι στο πρόσωπο", ανέφερε ο DiCaprio για να συνεχίσει η Jennifer Lawrence σχετικά με την αλληγορία του Don't Look Up: 

>Διάβασε ακόμη: Ένα Όσκαρ στο Don't Look Up. Χθες αν γίνεται.

"Είμαι σίγουρη ότι μπορώ να το πω αυτό εκ μέρους σχεδόν όλων: Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό να είσαι ένας πολίτης που πιστεύει στην κλιματική αλλαγή και φοβάται, αλλά δεν είμαι μέρος της - ξέρετε, δε μπορώ να εξαγοράσω ένα γερουσιαστή - οπότε είμαστε κάπως αβοήθητοι. Και τελικά, ήρθε αυτό [το έργο] και ήταν απλά αστείο και επιτακτική ανάγκη να γίνει".

(Spoiler Alert!) Το τέλος δείχνει τους Dr Randall Mindy και Kate Dibiasky να περνούν συγκινητικά τις τελευταίες τους στιγμές μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα απολαμβάνοντας το τελευταίο τους δείπνο όλοι μαζί, κάτι που τράβηξε τον DiCaprio να πάρει μέρος στην ταινία.

"Αυτό μου άρεσε πολύ στο τέλος, γιατί ένιωσα ότι έτσι θα ανταποκρινόμουν κι εγώ τελικά. Είμαστε ένα κοινωνικό είδος και θα ήθελα να είμαι γύρω από τους ανθρώπους που αγαπώ και να αγνοήσω τον επικείμενο Αρμαγεδδώνα. Αυτή η σκηνή στο τραπέζι του δείπνου είναι πραγματικά αυτό που κλείδωσε τη συμμετοχή μου", εξήγησε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος