Πώς θα σου φαινόταν ο Tom Holland σαν νεαρότερος James Bond;

Ο ίδιος πάντως θα το ήθελε πολύ.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 07 Ιανουαρίου 2022

Παρότι ο Daniel Craig έριξε μαύρη πέτρα πίσω του, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό και αρκετό πονοκέφαλο στην παραγωγή του James Bond, οι φήμες αδυνατούν να κοπάσουν. Έτσι, μετά από όσα διαβάσαμε για ένα εναλλακτικό τέλος του No Time to Die που πιθανότατα να εξόργιζε ακόμη περισσότερο τους fans του, μία απροσδόκητη είσοδο στο Bondverse κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή μας. Ο λόγος για τον συμπαθέστατο Tom Holland.

H ιδέα ενός prequel James Bond

Οι συνηθέστερες ερωτήσεις που καλείται να απαντήσει ο 25χρονος ηθοποιός συνήθως περιστρέφονται γύρω από το ύψος του, τη σχέση του με τη Zendaya και εσχάτως με το Spider-Man: No Way Home. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, στο πλαίσιο της προώθησης της επόμενης ταινίας του, Uncharted και ενώ μιλούσε στο Total Film για την επερχόμενη κινηματογραφική προσαρμογή βιντεοπαιχνιδιού, αναφέρθηκε στον James Bond.

>Διάβασε ακόμη: Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον επόμενο James Bond

Κατά πώς φαίνεται, κάποια στιγμή ο Holland είχε στο μυαλό του να συμμετάσχει με το δικό του τρόπο στο franchise: "Είχα μια συνάντηση με τη Sony, μετά ή κατά τη διάρκεια του Spider-Man 2, για να παρουσιάσω αυτήν την ιδέα μίας νεανικής ταινίας Bond που είχα σκεφτεί", δήλωσε ο Holland. "Ήταν η ιστορία καταγωγής του James Bond. Δεν έβγαζε πραγματικά νόημα. Δε λειτούργησε. Ήταν το όνειρο ενός νεαρού παιδιού, και δεν νομίζω ότι οι αρμόδιοι για τον Bond ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα".

Φυσικά, οι κάτοχοι των δικαιωμάτων του Bond είναι (και δικαίως) ιδιαίτερα επιλεκτικοί όσον αφορά στις αποφάσεις τους σχετικά με τον 007, οπότε δεν αποτελεί καμία έκπληξη η απόρριψη του Holland. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, του έκανε μόνο καλό διότι έτσι εμπνεύστηκε την ιδέα για το Uncharted που θα αφηγηθεί την ιστορία για τη ζωή του φανταστικού χαρακτήρα και τυχοδιώκτη Nathan Drake.

Ωστόσο, ο Tom Holland δείχνει να μην αστειεύεται ιδιαίτερα με την ιδέα να εξελιχθεί στο νέο Bond, ενώ στο παρελθόν είχε εξηγήσει ότι δεν πτοείται από το ύψος του:  "Θα ήθελα να είναι ένας πραγματικά σύντομος Τζέιμς Μποντ. [...] Θέλω να πω, τελικά, ως ένας νεαρός τύπος που αγαπά τον κινηματογράφο, θα ήθελα πολύ να γίνω ο James Bond", δήλωσε για να προσθέσει αμέσως: "Φαίνομαι πολύ καλός με το κοστούμι".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.