Δε γινόταν να λείπει ο Tommy Shelby από το κινηματογραφικό Peaky Blinders

Ο δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει τι πρέπει να περιμένουμε μετά τον 6ο κύκλο.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 23 Φεβρουαρίου 2022

Για όσους νιώθουν ήδη μία απογοήτευση επειδή το Peaky Blinders οδεύει ολοταχώς προς το οριστικό του τέλος με την κυκλοφορία της 6ης και τελευταίας του σεζόν, έχουμε καλά νέα. Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς του BBC, Steven Knight επιβεβαίωσε ότι πέρα από το κινηματογραφικό φινάλε της λίαν συντόμως, το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσουν spin-offs της στη μεγάλη οθόνη. 

Η 7η σεζόν ουσιαστικά μετατράπηκε σε ταινία, η οποία πιθανότατα θα διαδραματίζεται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές ποιος ακριβώς θα συμμετέχει, αφού δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν θα μπει τελεία στο έπος του Tommy Shelby.

Οι σχετικές δηλώσεις

Μιλώντας πρόσφατα στο Digital Spy πάντως, ο δημιουργός Steven Knight δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε στο 100% ότι ο Tommy Shelby και ο αδελφός του Arthur θα είναι παρόντες στην ταινία. "Είναι αδύνατο να το πω ακόμα. Αλλά η ταινία - ναι.

"Θα γυρίσουμε μια ταινία - μια ταινία μεγάλου μήκους - που θα πάει παρακάτω τον κόσμο και [...] θα δούμε πού θα μας οδηγήσει. Είναι τώρα μια κατάσταση όπου ο κόσμος... ξέρετε, σε όλο τον κόσμο, ο κόσμος του Peaky, έχει τόση ενέργεια και τόσο μεγάλο φανατικό κοινό, που σκέφτεσαι: 'Λοιπόν, ας συνεχίσουμε'. Και έτσι κάνουμε", δήλωσε για να προσθέσει σχετικά με το cast: 

>Διάβασε ακόμη: Peaky Blinders τώρα και στο θέατρο

"Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι, τόσοι πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί, με τους οποίους είμαστε ήδη, κατά κάποιο τρόπο, σε συζητήσεις για την ταινία και για ό,τι ακολουθήσει. Αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να εκπλήσσουμε τον κόσμο και να ανακαλύπτουμε νέα ταλέντα. Επειδή είναι όλα εκεί έξω, και υπάρχει ένα είδος συνοχής - αυτό που κάνουμε είναι να βρίσκουμε πραγματικά καλούς ηθοποιούς από ένα εργατικό υπόβαθρο και να αφηγούμαστε αυτή την ιστορία. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε".

Στην 6η σεζόν ήδη προστέθηκαν μερικά νέα ονόματα, όπως ο Conrad Khan (County Lines, Black Mirror) η Amber Anderson και ο James Frecheville (Animal Kingdom), ενώ έχει γίνει γνωστό ότι στο παρελθόν έχουν περάσει επίσης από casting από τη Vicky McClure (Line of Duty) και τον Tom Holland μέχρι τον Jason Statham που στόχευε στο ρόλο του Cillian Murphy

Επειδή η κινηματογραφική εκδοχή αργεί ακόμη, ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου, όταν και θα κυκλοφορήσει η τελευταία σεζόν της σειράς. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.