O Ivan Drago απαντά σε μία τρελή φήμη για το Rocky IV

'Ναι, τον χτύπησα κι εκείνη την εποχή ήμουν σε τρελή φόρμα', δήλωσε μεταξύ άλλων ο Dolph Lundgren.

Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης που παραχώρησε ο Dolph Lundgren στο αμερικάνικο Men’s Health μίλησε για πολλά πράγματα, όπως για τις σπουδές του, τους ρόλους του στον κινηματογράφο, τη διατροφή του αλλά και τα προγράμματα προπόνησης που ακολουθεί. Εκτός αυτών, όμως, δέχτηκε να απαντήσει και στο αν αληθεύει μία φήμη που κυκλοφορεί για ένα περιστατικό που θρυλείται ότι συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Rocky IV.

Χτύπα, χτύπα σαν άντρας

Το περιστατικό θέλει τον Sylvester Stallone να ζήτησε από τον Lundgren που ερμήνευε τον Ivan Drago να τον χτυπήσει πραγματικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν μετά, ο Lundgren ακολούθησε την επιθυμία του πρωταγωνιστή του χτυπώντας τον με τέτοια μανία που τον έστειλε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε να περάσει αρκετές ημέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Μάλιστα, φημολογείται ότι ο Lundgren αργότερα είπε, χωρίς καμία ενσυναίσθηση: 'Το μόνο που έκανα ήταν να ακολουθήσω διαταγές'.

O Ivan Drago απαντά σε μία τρελή φήμη για το Rocky IV Getty Images
Ο Doplh Lundgren σε στοπ καρέ από μία άλλη cult ταινία που άφησε εποχή, το Masters of the Universe.

Η αλήθεια του Lundgren για το περιστατικό

'Το 1985, δεν υπήρχε η τεχνολογία του CGI', είπε ο Lundgren αναφερόμενος στη μη δυνατότητα παραγωγής εικόνων μέσω υπολογιστή. 'Όλα έπρεπε να συμβούν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μπροστά στην κάμερα. Έτσι, ο ένας χτυπούσε τον άλλο, κυρίως στο σώμα. Τα γυρίσματα της επίμαχης τελευταίας μάχης διήρκεσαν δύο εβδομάδες και έγιναν στο Βανκούβερ'.

Μετά από αυτό το γύρισμα, εκείνος πετάχτηκε μέχρι το Λος Άντζελες και όσο ήταν εκεί του τηλεφώνησε ο παραγωγός του για να του πει ότι θα σταματήσουν τα γυρίσματα για λίγες εβδομάδες. Εκείνος, ρώτησε τι συνέβη. Ο παραγωγός τού απάντησε ότι ο Stallone ήταν στο νοσοκομείο και έπειτα άκουσε ότι κατηγόρησε εκείνον για την κατάληξή του στην εντατική. Την εκδοχή του Stallone, την έχουμε περιγράψει γλαφυρά εδώ.

> Διάβασε ακόμα: Η πιο μπιζάρ στιγμή της καριέρας του Dolph Lundgren

Οι μπηχτές για τον Stallone 

Ο Lundgren, πάντως, στην ίδια συνέντευξη ανέφερε κάτι περίεργο, σαν να υπαινίχθηκε ότι όλα αυτά ο Stallone μπορεί να τα είπε για να αποσπάσει χρήματα από την ασφάλειά του. Παρόλα αυτά, παραδέχτηκε ότι τον χτύπησε και ότι εκείνη την εποχή ήταν σε τρελή φόρμα.

Τέλος, ενώ ο Stallone έχει πει ότι ήταν εκείνος αυτός που προκάλεσε τον Lundgren να τον χτυπήσει 'στ' αλήθεια', ο ίδιος δεν θυμάται να ακούει τέτοια διαταγή. Το μόνο που θυμάται είναι το τηλεφώνημα από τον παραγωγό του και το διάλειμμα στα γυρίσματα μετά την επίμαχη, βίαιη σκηνή.

Από: Esquire UK

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.