Ταινίες που έρχονται προσεχώς στο Netflix

Μία μικρή επιλογή από must sees, αρχής γενομένης από σήμερα.

Όταν στις αρχές κάθε μήνα το Netflix μας ενημερώνει όλα όσα πρόκειται να γίνουν διαθέσιμα στην πλατφόρμα του, συνήθως μας αφήνει στα σκοτάδια για την τελευταία εβδομάδα, π.χ του Μαρτίου που διανύουμε στην προκειμένη περίπτωση. Αυτή η παράλειψη διορθώνεται με το παρόν κείμενο, στο οποίο βλέπεις 5 must see ταινίες που έρχονται από την 25η Μαρτίου μέχρι και την Πρωταπριλιά για να μη σου ξεφύγει τίποτα απολύτως. Στη λίστα υπάρχουν χολιγουντιανές παραγωγές που έχουν προβληθεί στους κινηματογράφους, αλλά και ολοκαίνουργιες, που φέρουν την υπογραφή του Netflix.

Το Κυνήγι (25/03)

Σε αυτήν τη σκοτεινή σάτιρα τρόμου, μέλη της πλούσιας ελίτ κυνηγούν απλούς, αθώους πολίτες για διασκέδαση, ώσπου η κατάσταση γυρνά μπούμερανγκ στους ίδιους. Το παιχνίδι αλλάζει όταν μία από τους κυνηγημένους αποφασίζει να στραφεί εναντίον τους.

>Διάβασε ακόμη: Οι ταινίες της άνοιξης

Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν: Το Κυνήγι για τον Βασιλιά των Κρυπτονομισμάτων - Trust No One: The Hunt for the Crypto King (30/03)

Όταν ο ιδρυτής ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων με κατιούσα πορεία χάνει τη ζωή του αναπάντεχα, οι επενδυτές εξοργίζονται διότι υποπτεύονται πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα και τίποτα δεν έχει συμβεί τυχαία. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, το σασπένς κυριαρχεί. 

Ο Πληροφοριοδότης - The Departed (01/04)

Σε αυτήν την ταινία από το 2006 με την υπογραφή του Martin Scorsese, ένας μυστικός πράκτορας και ένας κατάσκοπος προσπαθούν συνεχώς να αντεπιτίθενται ο ένας στον άλλον για να μην εκτεθούν μπροστά στις αρχές. Εντωμεταξύ, η μυστική αποστολή και των δύο είναι να διεισδύσουν σε μία διαβόητη ιρλανδική συμμορία.

Δικός Μου Μέχρι Θανάτου - Unforgettable (01/04)

Η Julia (Rosario Dawson) ερωτεύεται τον David, έναν όμορφο διαζευγμένο, και αρραβωνιάζεται μαζί του. Ωστόσο, η πρώην σύζυγος του David (Katherine Heigl), η οποία εξακολουθεί να τον αγαπά, αποφασίζει να καταστρέψει τη ζωή της Julia.

>Διάβασε ακόμη: Οι ταινίες τρόμου του 2022

The Bubble (01/04)

Το cast και το συνεργείο ενός εμπορικού franchise δράσης προσπαθούν να γυρίσουν το sequel Cliff Beasts 6 ενώ είναι σε καραντίνα σε σικ ξενοδοχείο. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος