Τι γνωρίζουμε έως τώρα για το The Batman 2

Είναι επίσημο: Το sequel είναι ήδη στα σκαριά κι εμείς παραθέτουμε εδώ τις πρώτες πληροφορίες.

Η πιο σκοτεινή εκδοχή του Batman δια χειρός Matt Reeves στέφθηκε από επιτυχία, με τους περισσότερους κριτικούς να δείχνουν συμπάθεια προς τον Robert Pattinson και την ερμηνεία του. Το κοινό συμφώνησε μαζί τους, οπότε ένας λόγος παραπάνω, για να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να καμαρώσουμε το The Batman 2 στη μεγάλη οθόνη, ενδεχομένως πιο σύντομα από ό,τι περιμέναμε. 

Η Warner Bros μάλιστα, επιβεβαίωσε το γεγονός μέσω δηλώσεων του Matt Reeves στο CinemaCon. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός στο μεταξύ, από όταν ο σκηνοθέτης αρνούνταν να πει περισσότερα, ενδεχομένως επειδή δεν είχε ακόμη τη σχετική έγκριση από την παραγωγή ή δεν ήθελε να επισκιάσει την επιτυχία της πρώτης ταινίας. "Μιλάμε για άλλη μία ταινία, αλλά ξέρετε, προς το παρόν κυκλοφόρησε η πρώτη και προσπαθώ να απολαύσω αυτό ως γεγονός", είχε αναφέρει σε συνέντευξή του. 

Ας δούμε όμως, όσα με σιγουριά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, που ok, δεν είναι πολλά:

To cast

Ήδη, από το Νοέμβριο του 2019 έχει γίνει γνωστό ότι οι βασικοί ηθοποιοί (όπως ο Pattinson, ο Andy Serkis/ Alfred Pennyworth και ο Jeffrey Wright/ Jim Gordon) έχουν υπογράψει συμβόλαιο που προβλέπει τη συμμετοχή τους σε πιθανά sequels του The Batman. Η δέσμευση δηλαδή υπάρχει και συνεπώς η επανεμφάνισή τους είναι δεδομένη. υπέγραψαν για να επιστρέψουν στις ταινίες μετά το The Batman (το οποίο μπορείτε ήδη να απολαύσετε στο HBOMax) 

Παράλληλα, εκτός απρόοπτου και ο Colin Farrell θα επανέλθει ως Oz Cobblepot/ Penguin, ενώ αντίστοιχα δε θα μπορούσε εύκολα να λείψει ούτε η Zoë Kravitz ως Selina Kyle/ Catwoman. Διατηρούμε βέβαια μερικές αμφιβολίες και για τους δύο, διότι ο πρώτος θα πρωταγωνιστήσει στη spin off σειρά με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Penguin στο HBO Max, ενώ η δεύτερη, επειδή στο τέλος της ταινίας αποχαιρετά τον Batman και αποφασίζει να πάει σε άλλη πόλη, δε γνωρίζουμε εάν και πότε θα επανεμφανιστεί.

>Διάβασε ακόμη: Όλες οι ταινίες του Batman στη σωστή σειρά

Όπως και να έχει, το πιθανότερο όλων είναι να δούμε την εξέλιξη του Barry Keoghan στο ρόλο του Joker, αφού ο Reeves προτίμησε να περιοριστεί στη χροιά της φωνής του και μόνο.

Θα είναι διαθέσιμο στο HBO Max;

Όπως όλες οι παραγωγές της Warner, έτσι και το The Batman 2 θα καταλήξει στο HBO Max, αλλά όχι ταυτόχρονα με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Όλες οι ταινίες του βγαίνουν πρώτα στις αίθουσες (εκτός από μερικές που υπάρχουν μόνο στην πλατφόρμα) και τελικά προστίθενται στην on line λίστα με το πέρας της κινηματογραφικής τους προβολής.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας

Ό,τι ξέρεις ξέρουμε. Ο Reeves πάντως, έχει περιθώριο μέχρι το 2024... 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος