Τι ακολουθεί για τον Batman του Robert Pattinson

Όλα όσα πρέπει να περιμένουμε στο εξής δια χειρός Matt Reeves.

Ανεξάρτητα από τα προσωπικά μας συναισθήματα σχετικά με το αν ο Robert Pattinson ως Batman ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας και στον υψηλό πήχη των προκατόχων του ρόλου, από ό,τι φαίνεται έχει πάρει την έγκριση της πλειοψηφίας του κοινού. Οι αριθμοί είναι άκρως κατατοπιστικοί: Το The Batman έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το περασμένο σαββατοκύριακο, σημειώνοντας κέρδη ύψους 128 εκατ. δολαρίων στο box office. Καθόλου άσχημα αν με ρωτάς. 

Βάσει των παραπάνω στοιχείων, ένα sequel με τον ίδιο πρωταγωνιστή αχνοφαίνεται στο μέλλον και ιδού όλα όσα ήδη γνωρίζουμε για το πεδίο δράσης του Batman-Pattinson, μαζί με μερικές εικασίες για τους χαρακτήρες και τους κακούς που ενδέχεται να τον πλαισιώσουν στο εγγύς μέλλον. 

To sequel 

Η δημιουργία sequel επιβεβαιώθηκε, όχι όμως το πότε. Σε συνέντευξή του στο ComicBook, ο παραγωγός του The Batman, Dylan Clark, δήλωσε: "Θα πω επίσημα ότι θα είναι σε λιγότερο από πέντε χρόνια". Οπότε μπορούμε με ασφάλεια να υπολογίζουμε την άφιξη του The Batman 2 για κάποια στιγμή μέχρι και το 2027.

>Διάβασε ακόμη: Όλες οι ταινίες του Batman στη σωστή σειρά

Αν το 2027 φαντάζει πολύ μεγάλο διάστημα χωρίς Pattinson, δε θα είναι στην ουσία. Ο σκηνοθέτης Matt Reeves επιβεβαίωσε στον Independent ότι ενδέχεται να δούμε νωρίτερα μερικά spinoffs στο HBO Max. "Αφηγούμαστε ήδη άλλες ιστορίες στο χώρο του streaming, κάνουμε πράγματα στο HBO Max, φτιάχνουμε μία σειρά Penguin με τον Colin [Farrell], η οποία θα είναι πολύ ωραία", δήλωσε ο Reeves. "Δουλεύουμε πάνω σε κάποια άλλα πράγματα επίσης, αλλά έχουμε αρχίσει να μιλάμε για μία άλλη ταινία".

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Gotham City του Matt Reeves

Ας ξεκινήσουμε με τους κακούς. Πρώτα απ' όλα, όπως ανέφερε ο Reeves στην προαναφερθείσα συνέντευξη στο Batverse ακολουθεί μία σειρά στο HBO Max για τον Penguin του Colin Farrell. Λογικά, η σειρά αυτή θα εξερευνήσει περαιτέρω το έγκλημα και τη διαφθορά που συμβαίνει στο Gotham City, πέρα από όσα αντιμετωπίζει ο φίλος μας ο Batman. 

Ο Reeves παράλληλα, επιβεβαίωσε στο Variety ότι το ανατριχιαστικό γέλιο του μυστηριώδους χαρακτήρα που συνομιλεί με τον Riddler δεν ανήκε σε κανέναν άλλο εκτός από τον Joker, τον οποίο υποδύεται ο Barry Keoghan.: "Υπάρχουν πράγματα για τα οποία έχουμε μιλήσει εκεί", είπε. "Οπότε είναι πολύ πιθανό. Επίσης, δεν είναι αδύνατο, να υπάρχει κάποια ιστορία που θα επανέλθει με τον Joker να έρχεται στον κόσμο μας".

Πώς θα μπορούσε ο Matt Reeves να ξεχωρίσει το franchise του Batman από την τριλογία του Nolan (και από τις ταινίες του Snyder) που προηγήθηκαν; Η απάντηση βρίσκεται στον Robin. Οι δύο προαναφερθέντες απέφυγαν να φέρουν το Boy Wonder στη μεγάλη οθόνη. Τώρα λοιπόν, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να δούμε τη σύγχρονη εκδοχή του, στο πλευρό του Pattinson. Τώρα το ποιος θα αναλάβει το ρόλο, είναι ένα άλλο ζήτημα και σίγουρα στη λίστα του Reeves υπάρχουν το όνομα του Javon Walton ή του Timothée Chalamet αν ο Reeves σκοπεύει να κάνει τον ρόλο περισσότερο ομότιμο του Wayne.

>Διάβασε ακόμη: Ο Robert Pattinson ήταν πάντα ο Bruce Wayne

Αναφορικά με το The Batman 2, το πιο πιθανό είναι ο Bruce Wayne να χρειαστεί να αντιμετωπίσει ό,τι κακό σκαρώνουν ο γόνιμος συνδυασμός των Penguin, Riddler και (ίσως) του Joker σε αυτές τις σειρές του HBO Max. Επιπλέον, το πιο πιθανό είναι να αντικρίσουμε τον Wayne περισσότερο εκτός του Batsuit του, όπως είχαμε κακομάθει με τον Christian Bale. Ο καιρός γαρ εγγύς. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.