Πρώτο trailer για το Don’t Worry Darling με τον Harry Styles

Σύμφωνα με την Olivia Wilde, το ψυχολογικό θρίλερ βαδίζει στα χνάρια επιτυχιών όπως οι ταινίες "Ολέθρια Σχέση" και "Ανήθικη Πρόταση".

Ένα μήνα σχεδόν μετά την κυκλοφορία του As It Was single του -και με την κυκλοφορία του νέου album του Harry’s House να έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου- παίρνουμε γεύση από μία ακόμη πολυσυζητημένη δουλειά του Harry Styles, την ταινία Don’t Worry Darling. Για την ακρίβεια, μόλις είδαμε το πρώτο trailer του ψυχολογικού θρίλερ με τη σκηνοθετική υπογραφή της Olivia Wilde και τη Florence Pugh στο πλευρό του Styles. 

H πλοκή 

Η Pugh υποδύεται την Alice, μία νοικοκυρά σε μια πειραματική ουτοπική κοινότητα παντρεμένη με τον Jack (Harry Styles). Η καθημερινότητά της ωστόσο διαταράσσεται ανεπανόρθωτα όταν μαθαίνει την ανησυχητική αλήθεια πίσω από τη λαμπερή παρέα του αγαπημένου της συζύγου.

>Διάβασε ακόμη: 30+1 ταινίες για το 2022

Κατά την επίσημη σύνοψη του Don't Worry Darling από την Warner Bros: "Η Alice (Pugh) και ο Jack (Styles) είναι τυχεροί που ζουν στο Victory, την πειραματική πόλη της εταιρείας που έχει δημιουργηθεί για τους άντρες εργαζόμενους στο άκρως απόρρητο Victory Project και τις οικογένειές τους. Η ζωή είναι τέλεια, με τις ανάγκες κάθε κατοίκου να καλύπτονται από την εταιρεία. Το μόνο που ζητούν ως αντάλλαγμα είναι η απόλυτη αφοσίωση στον σκοπό της Victory. Όταν όμως αρχίζουν να εμφανίζονται ρωγμές στην ειδυλλιακή ζωή τους, αποκαλύπτοντας στοιχεία για κάτι πολύ πιο σκοτεινό που κρύβεται πίσω από την ελκυστική πρόσοψη, η Alice δε μπορεί να μην αναρωτηθεί τι κάνουν στη Vicoty και γιατί. Πόσα ακριβώς είναι διατεθειμένη να χάσει για να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει στον παράδεισο;"

Το σκηνοθετικό 'σημείωμα'

"Θέλω να φανταστείτε μία ζωή κατά την οποία έχετε όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε. Όχι μόνο υλικά, απτά πράγματα... όπως ένα όμορφο σπίτι, τέλειο καιρό και υπέροχα αυτοκίνητα. Αλλά και τα πράγματα που έχουν πραγματικά σημασία, όπως η αληθινή αγάπη ή ο τέλειος σύντροφος ή οι πραγματικές φιλίες εμπιστοσύνης και ένας σκοπός που αισθάνεστε ότι έχει νόημα", ανέφερε η Wilde στο CinemaCon διευκρινίζοντας ότι άντλησε έμπνευση από εμβληματικές ταινίες όπως τα "Ολέθρια Σχέση" και "Ανήθικη Πρόταση", αλλά και τα Inception, The Matrix και The Truman Show. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη σκηνοθετική της απόπειρα, 3 χρόνια μετά από την εφηβική κωμωδία Booksmart, με πρωταγωνίστριες τις Kaitlyn Dever και Beanie Feldstein. Μάλιστα, η συν-σεναριογράφος του Booksmart, Katie Silberman υπογράφει και το σενάριο του Don't Worry Darling που σύμφωνα με τη Wilde αποτελεί "μια ερωτική επιστολή προς τις ταινίες που διευρύνουν τα όρια της φαντασίας μας".

Οι συντελεστές

Τους Pugh και Styles, πλαισιώνουν οι Chris Pine, Gemma Chan, KiKi Layne, Sydney Chandler και Nick Kroll. Η Wilde επίσης συμμετέχει με ένα μικρό ρόλο στην ταινία που ουσιαστικά σηματοδοτεί τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο του 28χρονου Styles ύστερα από το Dunkirk του 2017. Το Don’t Worry Darling αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 23 Σεπτεμβρίου. 

Να πέσει το trailer: 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.