Prey: Πρώτη ματιά στο prequel του Predator

Ο Κυνηγός επιστρέφει και απειλεί τους Comanche.

Το Predator (ή ο "Κυνηγός" αν προτιμάς στα ελληνικά) είναι ένα από τα δημοφιλέστερα sci-fi/ horror action franchises ever. Μοιραία, θα υπάρχει πάντοτε χώρος για κάτι που σχετίζεται με αυτό και ο Dan Trachtenberg (The Boys, 10 Cloverfield Lane) το γνωρίζει καλά. Γι' αυτό και σκηνοθετεί το Prey, με το οποίο η 20th Century φιλοδοξεί να παρουσιάσει μία ακόμη πτυχή του saga που ξεκίνησε το 1987 με τη σφραγίδα του John McTiernan και με τον Arnold Schwarzenegger στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μία διαφορετική προσέγγιση

Αυτή τη φορά η δράση δε θα τοποθετηθεί σε ζούγκλα, αστικό περιβάλλον ή κάποιον εξωγήινο πλανήτη αλλά 300 χρόνια πριν, σε μία κοινότητα των Comanche (ιθαγενής φυλή της βόρειας Αμερικής). Σε αυτήν, υπάρχει η Naru, μία νεαρή γυναίκα και ικανότατη πολεμιστής, η οποία μεγάλωσε ανάμεσα σε ντόπιους κυνηγούς. Σύντομα, τόσο αυτή όσο και τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας, θα γίνουν θηράματα μίας πρωτόγνωρης απειλής με τρομερά εξελιγμένο οπλοστάσιο (ναι, ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω).

> Διάβασε ακόμη: Λένε πως αυτές είναι οι καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Οι δημιουργοί του Prey επιθυμούσαν να κάνουν ένα φιλμ που θα δώσει μία ακριβή απεικόνιση των Comanche και θα φέρει ένα επίπεδο αυθεντικότητας όσον αφορά τους αυτόχθονες πληθυσμούς των ΗΠΑ, τιμώντας παράλληλα την κληρονομιά τους.

> Διάβασε ακόμη: Όταν ο Jean-Claude Van Damme είχε απολυθεί από το Predator

Το σενάριο του Prey ανήκει στον Patrick Aison (Jack Ryan, Treadstone) και η παραγωγή στους John Davis (Jungle Cruise, The Predator) και Jhane Myers (Monsters of God), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Amber Midthunder (The Ice Road, Roswell, New Mexico), Dakota Beavers, Stormee Kipp (Sooyii), Michelle Thrush (The Journey Home) και Julian Black Antelope (Tribal). Όλοι τους, έχουν ρίζες από τη φυλή των Comanche.

Το Prey αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσω του Disney+ στις 5 Αυγούστου.

Να πέσει το teaser trailer:

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.