Οι ταινίες του Netflix για τον Ιούνιο

Ξέρουμε ποιες ταινίες θα δεις αυτόν τον Ιούνιο στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Μετά τον ομολογουμένως πολύ δυνατό Μάιο, ο Ιούνιος στο Netflix συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς ώστε να εξασφαλίσει το γεγονός ότι θα το τιμήσουμε δεόντως τα βράδια που θα μείνουμε στο σπίτι ή χωρίς καλή παρέα. Πέρα λοιπόν, από τις πρωτότυπες σειρές με τις οποίες πρόκειται να εμπλουτίσει το περιεχόμενό του, τσέκαρε παρακάτω όλα όσα έρχονται λοιπόν μέσα στον επόμενο μήνα όσον αφορά στις πρωτότυπες ταινίες του Netflix.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

Αποστολή Αναχαίτισης - Interceptor (03/6)

Η τελευταία αξιωματικός που έχει μείνει σε μια απομακρυσμένη βάση πυραύλων δίνει τη μάχη της ζωής της κόντρα σε τρομοκράτες που έχουν στόχο 16 πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ.

Hustle (08/6)

Το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο, ο διαβαστερό Auden συναντά την μυστηριώδη Eli, και - σε νυχτερινές αναζητήσεις - την βοηθά να βιώσει την ξέγνοιαστη εφηβική ζωή που της έλειπε. 

Τα Δέντρα της Ειρήνης - Trees of Peace (10/6)

Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες έρχονται πολύ κοντά, ενώ βρίσκονται παγιδευμένες κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας στη Ρουάντα. Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα.  

>Διάβασε ακόμη: Κορυφαίες ταινίες του Netflix για το 2022

Παρέλαση από Καρδιάς - Heart Parade (15/6)

Για να σώσει τη δουλειά της, μια καριερίστα που φοβάται τα σκυλιά πηγαίνει στην Κρακοβία, όπου γνωρίζει έναν γοητευτικό χήρο, τον γιο του και τον τετράποδο κολλητό τους.

Κένταυρος - Centauro (15/6)

Για να γλιτώσει τη μητέρα του γιου του από ένα καρτέλ, ένας οδηγός αγωνιστικών μηχανών μεταφέρει ναρκωτικά, θέτοντας σε κίνδυνο την επαγγελματική καριέρα και τη ζωή του.  

Spiderhead: Υπό το Βλέμμα της Αράχνης - Spiderhead (17/6)

Στο κοντινό μέλλον, δύο κατάδικοι αντιμετωπίζουν το παρελθόν τους σε μια μονάδα ενός οραματιστή που τους χορηγεί ψυχοτρόπες ουσίες. Πρωταγωνιστεί ο Κρις Χέμσγουορθ.  

Μοιραία Αγάπη - Doom Of Love (20/6)

Αφού χρεοκοπήσει, ένας διαφημιστής ερωτεύεται μια τραγουδίστρια σε ένα καταφύγιο για γιόγκα και την ακολουθεί σε ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης.

Love & Gelato - Αγάπη και Παγωτό (22/6)

Η Λίνα υπόσχεται στην άρρωστη μητέρα της ότι θα περάσει το καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο στη Ρώμη, όπου ερωτεύεται την πόλη, τους ανθρώπους – και το παγωτό.  

Ο Άνδρας από το Τορόντο - The Man from Toronto (24/6)

Μια υπόθεση εσφαλμένης ταυτότητας αναγκάζει έναν αδέξιο επιχειρηματία να συνεργαστεί με έναν διαβόητο δολοφόνο, τον Άνδρα από το Τορόντο, με την ελπίδα να επιζήσει.  

>Διάβασε ακόμη: Ταινίες βασισμένες σε αληθινές ιστορίες για το 2022

Blasted: Δύο Εναντίον Εξωγήινων - Blasted (28/6)

Η σειρά ακολουθεί τους παιδικούς φίλους Σεμπάστιαν και Μίκελ που συναντιούνται ξανά σε ένα μπάτσελορ. Ο Μίκελ δεν έχει ωριμάσει, μα ο Σεμπάστιαν έχει γίνει εργασιομανής. 

Beauty (29/6)

Μια νεαρή πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε μια αυταρχική οικογένεια, την πίεση του χώρου της μουσικής και τον έρωτα για την κοπέλα της.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.