Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την ταινία Peaky Blinders

Ο Tommy Shelby βρίσκεται καθ' οδόν προς τους κινηματογράφους.

"Σίγουρα θα υπάρξει μία ταινία για να ολοκληρωθεί το franchise. Θα γράψω μια ταινία μεγάλου μήκους που θα διαδραματίζεται και θα γυριστεί στο Μπέρμιγχαμ. Και αυτό θα είναι πιθανότατα το τέλος του δρόμου για το Peaky Blinders όπως το ξέρουμε". Με αυτά τα λόγια, ο Stephen Knight επιβεβαιωσε μέσα στο 2021 τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του Netflix υπό κινηματογραφικούς όρους πια. 

Με την έκτη και τελευταία σεζόν λοιπόν να έχει μόλις κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα streaming και με το σκεπτικό ότι το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας του Tommy Shelby και της παρέας του θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο, αξίζει να ρίξουμε μία ματιά σε όλα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για την εν λόγω μετάβαση. 

Η πλοκή

H πλοκή είναι ένα στοίχημα καθώς έχουμε ήδη καταγράψει όλα τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για να μη μείνουμε με απορίες. Όπως και να έχει, η 7η σεζόν υποτίθεται ότι θα ολοκλήρωνε το χαρακτήρα του Tommy Shelby κλείνοντας εκκρεμότητες που αφορούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όπως ο θάνατος της κόρης του, όπως και την ανορθόδοξη μετάβασή του στη δημιουργία μίας νέας ηθικής κοσμοθεωρίας. Όλα αυτά λογικά, πρέπει οπωσδήποτε να ενσωματωθούν στην υπόθεση της ταινίας. 

Το cast

Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί 100% ποιος μένει και ποιος φεύγει, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Cillian Murphy θα επιστρέψει ως Tommy, καθώς και ο Paul Anderson ως ο αδελφός του, Arthur. Όταν ο Knight ρωτήθηκε αν οι δύο ηθοποιοί θα συμμετάσχουν στο κινηματογραφικό σύμπαν του Peaky, δήλωσε στο Digital Spy: "Είναι αδύνατο να πούμε ακόμα. Αλλά η ταινία - ναι. 

>Διάβασε ακόμη: Η ιστορία του Peaky Blinders από τους πρωταγωνιστές του

Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι, τόσοι πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί, με τους οποίους ήδη συζητάμε για την ταινία και για ό,τι ακολουθήσει. Αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να εκπλήσσουμε τον κόσμο και να ανακαλύπτουμε νέα ταλέντα. Επειδή είναι όλα εκεί έξω, και υπάρχει ένα είδος συνοχής - αυτό που κάνουμε είναι να βρίσκουμε πραγματικά καλούς ηθοποιούς από ένα εργατικό υπόβαθρο, και να αφηγούμαστε αυτή την ιστορία. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε". Δεν είναι αγαπητέ Stephen ο Cillian η επιτομή της εργατιάς; Απαντάμε εμείς: Προφανώς και είναι. 

Η πρεμιέρα

Με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί για το 2023, οι fans της σειράς πρέπει να κάνουν υπομονή, ενδεχομένως έως το 2025, εκτός αν η εταιρεία παραγωγής αποφασίσει ότι πρέπει να επισπεύσει επειγόντως τις διαδικασίες. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.