Ο Ken του Ryan Gosling είναι ταπί

O δημοφιλής ηθοποιός έκανε λίγες αλλά σημαντικές αποκαλύψεις για το ρόλο του στην ταινία Barbie.

Μπορεί οι πρώτες φωτογραφίες του Ryan Gosling ως Ken στη νέα ταινία "Barbie" να μας έκανε να πιστέψουμε ότι θα είναι ένας απόλυτα ονειρικός ήρωας, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Αν και λοιπόν μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε και πολλά για την πλοκή της νέας ταινίας της Greta Gerwig, ο πρωταγωνιστής φρόντισε να το αλλάξει αυτό. 

Ο ηθοποιός μοιράστηκε ότι, ο Ken ζει μια πολύ πιο δύσκολη ζωή από ό,τι θα περίμενε ο καθένας μας. Για την ακρίβεια, είναι μια ζωή ακόμα πιο δύσκολη από τον χαρακτήρα του στο "Gray Man"!

> Διάβασε ακόμη: Πρώτη ματιά στον Ken του Ryan Gosling

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, ο Gosling παρέμεινε αρκετά σιωπηλός από φόβο μήπως έρθει η Mattel και τον "εγκλωβίσει" αν αποκαλύψει πολλά. Παρ' 'ολα αυτά φρόντισε να μας δώσει κάποια στοιχεία. "Αυτή η ζωή του Ken είναι ακόμα πιο δύσκολη από τη ζωή του "Gray Man", νομίζω", είπε, "Ο Ken δεν έχει χρήματα, δεν έχει δουλειά, δεν έχει αυτοκίνητο, δεν έχει σπίτι. Περνάει κάποια πράγματα". 

> Διάβασε ακόμη: Όλα όσα γνωρίζουμε για το The Gray Man

Πέρα από αυτό, ο Gosling δεν αποκάλυψε πολλά περισσότερα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από την ταινία Barbie. Μίλησε για το ότι έχει την κατάλληλη "Kenergy" για το ρόλο και επανέλαβε σχεδόν τα ίδια με την Margot Robbie, η οποία θα υποδυθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα. Και οι δύο ηθοποιοί ξεκαθάρισαν ότι "όταν έρχεστε να παρακολουθήσετε την Barbie, αφήστε όλες τις προσδοκίες σας στην πόρτα".

Η Margot Robbie κρατά το μυστήριο

Όπως και ο Ryan, μιλώντας στο The Hollywood Reporter, η Margot επιβεβαίωσε ότι η ταινία πρόκειται να καταρρίψει όλες τις προηγούμενες προσδοκίες μας. "Ο κόσμος έχει αμέσως μια ιδέα του τύπου: "Ω, η Margot παίζει την Barbie, ξέρω τι είναι αυτό"", είπε, "Αλλά ο στόχος μας είναι να είμαστε σαν: "Ό,τι κι αν σκέφτεστε, εμείς θα σας δώσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό - αυτό που δεν ξέρατε ότι θέλατε".

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.