Ο Conor McGregor τώρα και ηθοποιός

Πρωταγωνιστεί μαζί με τον Jake Gyllenhaal στο remake μιας αγαπημένης ταινίας του 1989.

Ένα χρόνο μετά τον τελευταίο του αγώνα στο UFC και τη βαριά ήττα που υπέστη από τον Dustin Poirier ο Conor McGregor, ο δημοφιλέστερος Ιρλανδός της πρόσφατης ιστορίας, έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Όχι, ο 34χρονος δεν σκοπεύει τουλάχιστον ακόμα να επιστρέψει στο οκτάγωνο όμως θα τον δούμε στη μεγάλη οθόνη και όχι σε κάποιο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Ο θρυλικός πυγμάχος θα κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στο ριμέικ της κλασικής ταινίας δράσης "Road House". 

Ο McGregor θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Jake Gyllenhaal στο remake της ταινίας του 1989 με πρωταγωνιστή τον Patrick Swayze, σύμφωνα με το Deadline, το οποίο έδωσε λεπτομέρειες για την πλοκή της νέας ταινίας παραγωγής Amazon Prime. Η νέα εκδοχή ακολουθεί έναν πρώην πυγμάχο του UFC (Gyllenhaal), ο οποίος πιάνει δουλειά ως πορτιέρης σε ένα σκληρό και άγριο στέκι στα Florida Keys, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

> Διάβασε ακόμη: Η απίθανη ιστορία του Conor McGregor

To υπέροχο είναι ότι ο McGregor σε όλο αυτό το γνώριμο για αυτόν σύμπαν δεν θα υποδυθεί τον εαυτό του, αλλά έναν πρωτότυπο χαρακτήρα. Από ότι φαίνεται, ο ίδιος είναι αρκετά ψημένος για τη στροφή της καριέρας του, καθώς επιβεβαίωσε την είδηση στο Twitter. Τα γυρίσματα ξεκινούν αυτόν τον μήνα στον Άγιο Δομίνικο και η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Prime Video.

Το οικονομικό δεν έπαιξε ρόλο, ο McGregor φαίνεται να λατρεύει το νέο του ρόλο

"Ο Conor McGregor είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα επεκτείνει την ιστορική του καριέρα στο Hollywood και θα συμπράξει με τον Jake Gyllenhaal σε αυτή την επανεκτέλεση του 'Road House', ενός αγαπημένου κλασικού έργου", ανέφερε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος του Karen J. Kessler. "Αν και οι αγώνες παραμένουν το κύριο μέλημά του, αυτό είναι η αρχή ενός ακόμη επιτυχημένου εγχειρήματος στην αυτοκρατορία του ΜακΓκρέγκορ. Ανυπομονεί να ξεκινήσει τα γυρίσματα".

> Διάβασε ακόμη: Οι καλύτερες ταινίες του Robert Downey Jr.

Τα χρήματα πάντως δε φαίνεται να είναι το κύριο μέλημά του. Το 2021, σύμφωνα με τη New York Post ο McGregor ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, κερδίζοντας περίπου 208 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 180 προήλθαν από χορηγίες. Την ίδια χρονιά McGregor πούλησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της μάρκας ιρλανδικού ουίσκι Proper No. 12 για περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το ESPN. Δουλίτσες να γίνονται.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος