J.K. Simmons, ο πιο 'ανάγλυφος' Άγιος Βασίλης στη μεγάλη οθόνη

Ο The Rock έχει αναλάβει την εκπαίδευση του 67χρονου ηθοποιού που ετοιμάζεται να υποδυθεί τον πιο εναλλακτικό Άγιο Βασίλη.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 14 Δεκεμβρίου 2022

Ο J.K. Simmons εδώ και καιρό έχει βάλει στο παιχνίδι τη φυσική δύναμη. Ξεκίνησε να γυμνάζεται εντατικά κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο δράμα φυλακών Oz, στο οποίο ο ίδιος και πολλοί από τους συμπρωταγωνιστές του γύρισαν γυμνές σκηνές (π.χ. ο Christopher Meloni μας έδειξε τα οπίσθιά του σε εκείνη τη σειρά). Ο βραβευμένος με Όσκαρ ρόλος του στην ταινία Whiplash απαιτούσε φυσική κατάσταση, ενώ και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Terminator: Genisys, ο Simmons φέρεται να γυμνάστηκε με τον ίδιο τον Arnold Schwarzenegger στον παράδεισο του bodybuilding Gold's Gym στο Venice Beach.

Ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα γινόταν κομμάτια για τον επόμενο ήρωα που θα αναλάμβανε. Ειδικά όταν έγινε γνωστό το ποιος θα είναι αυτός. Ο Simmons από ότι φαίνεται θα γίνει πιο εναλλακτικός και γυμνασμένος Άγιος Βασίλης που έχουμε δει, στη νέα χριστουγεννιάτικη κωμωδία, Red One.

Ένας γυμνασμένος Άγιος Βασίλης, ετών 67

Σε μια σειρά από νέα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της νέας γιορτινής κωμωδίας Red One, ένας απόλυτα γυμνασμένος Simmons φαίνεται να... μασάει σίδερα για το ρόλο, καθώς τον επιτηρεί ο The Rock! Στο Red One, που θα κυκλοφορήσει το 2023, πρωταγωνιστούν επίσης οι Chris Evans, Nick Kroll, Lucy Liu και Kiernan Shipka.

Η ταινία, συμπαραγωγή των Amazon Prime Studios και της Seven Bucks Productions του Dwayne Johnson, περιγράφεται ως "επαναπροσδιορισμός της μυθολογίας των διακοπών" και αναμένεται να εγκαινιάσει ένα εντελώς νέο franchise. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Άγιος Βασίλης ίσως πρόκειται να μπει στον κόσμο των μεγάλων υπερηρώων δράσης... όπως δικαιούται.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.