Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Joker: Folie à Deux

Ο Todd Phillips έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία αγάπης του Joaquin Phoenix και της Lady Gaga.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 20 Φεβρουαρίου 2023

Αφού συγκέντρωσε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια και χάρισε στον Joaquin Phoenix ένα Oscar, η συνέχεια του Joker ήταν αναμενόμενη και η αλήθεια είναι ότι την περιμέναμε πώς και πώς. Ο Todd Phillips επιστρέφει και αυτή τη φορά δίπλα από τον Phoenix φέρνει την απόλυτη ποπ σταρ, Lady Gaga. Η τραγική ιστορία του Joker συνεχίζεται ως μιούζικαλ και εμείς έχουμε τα πρώτα στοιχεία για το Joker: Folie à Deux.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο σκηνοθέτης του Joker, Todd Phillips, μοιράστηκε στο Instagram του την πρώτη κοινή εικόνα της Gaga και του Joaquin Phoenix στο ρόλο της Harley Quinn και του Arthur Fleck. 

Ποιος παίζει στο Joker: Folie à Deux

Ο Phoenix επιστρέφει φυσικά ως Arthur Fleck και η Gaga υποδύεται τη Harley Quinn, η οποία γίνεται ψυχοθεραπεύτρια του Fleck στο Άσυλο του Άρκαμ, προτού μπει στον κόσμο του εγκλήματος και του πραγματικά άθλιου stand-up. Η Zazie Beets θα επιστρέψει ως η φανταστική φίλη του Arthur, Sophie Dumond, και ο Brendan Gleeson θα είναι επίσης εκεί με νέα ιδιότητα. "Ο λόγος που έκανα την ταινία ήταν επειδή η ερμηνεία του Joaquin εξακολουθεί να είναι απολύτως ανεξίτηλη. Ήταν ένα από τα πιο υπέροχα επιτεύγματα του κινηματογράφου που έχω δει ποτέ", είχε δηλώσει ο Gleeson στο ExtraTV.com στα τέλη του 2022. Ο Gleeson είπε επίσης ότι η Gaga είναι "συγκλονιστική". Κάτι που δεν μας εκπλήσσει, αν σκεφτούμε όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Ο Harry Lawtey και η Catherine Keener (Get Out, Synecdoche, New York), δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τους ρόλους τους.

Τι συμβαίνει στο Joker: Folie à Deux

Εκτός από το ότι η Quinn και ο Fleck τα βρίσκουν, το μόνο επιπρόσθετο στοιχείο που έχουμε στα χέρια μας, είναι ότι το sequel του Joker φλερτάρει με το είδος του μιούζικαλ. Δεν έχουμε ιδέα ποιος δουλεύει πάνω στα τραγούδια, αλλά υποθέτουμε ότι αν έχεις την Gaga στο cast, δύσκολα δε θα πάρει μέρος στη σύνθεσή τους.

Είναι ο Batman στο Joker: Folie à Deux;

O Phillips διευκρίνισε ότι ενώ οι ταινίες του Joker δεν είναι στην ίδια συνέχεια με τις ταινίες Batman του Matt Reeves, εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει τον σούπερ ήρωα με την κάπα στο δικό του βρώμικο Gotham της Νέας Υόρκης του 1982. "Θα ήθελα να δω κάποιον να καταπιάνεται με το πώς μοιάζει ο Batman σε εκείνο το Gotham", είχε αναφέρει το 2020. "Δεν λέω ότι θα το κάνω αυτό. Αυτό που με ενδιέφερε στην ένταξη του Batman στην ταινία μας ήταν: "Τι είδους Batman φτιάχνει αυτό το Gotham;". 

Πότε θα βγει η ταινία;

Δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Κι όταν λέω πολύ, το εννοώ καθώς το καλεντάρι μας τοποθετεί στις 9 Οκτωβρίου 2024. Και ως τότε, πολλά μπορούν να αλλάξουν. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.