10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 43 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Πριν από λίγους μήνες ο Channing Tatum έγινε ξανά viral για το σέξι χορό του μπροστά από την Salma Hayek στο The Lost City και το Χόλιγουντ θυμήθηκε πως είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς ηθοποιούς της γενιάς του. Έχοντας παίξει σχεδόν τα πάντα, από μπασκετμπολίστας στο Coach Carter, μέχρι και τον υπεύθυνο ασφαλείας του Προέδρου των ΗΠΑ στο White House Down, ο Tatum έχει αποδείξει την αξία του και ετοιμάζεται πια για την επόμενη πίστα της καριέρας του. Με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια -γεννήθηκε σαν σήμερα στις 26 Απριλίου του 1980- σου παρουσιάζουμε μερικά ενδιαφέροντα trivia για εκείνον. 

Έχει περάσει από μερικά αρκετά περίεργα επαγγέλματα

Μέχρι να γίνει διάσημος, ο Tatum έπρεπε να κάνει μερικές περίεργες δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην. Μακράν, η πιο ευχάριστη ήταν ως εργάτης σε ένα εκτροφείο κουταβιών στην Τάμπα. Εκτός από αυτό, υπήρξε μεσίτης ενυπόθηκων δανείων, μοντέλο της Abercrombie & Fitch και πωλητής αρωμάτων.

Ήταν κάποτε στρίπερ

Το ταλέντο του στο στριπτίζ όπως το είδαμε και στο The Lost City πρόκειται για προϊόν εμπειρίας. Ο ηθοποιός είχε δουλέψει ως στρίπερ προτού γίνει ηθοποιός, γεγονός για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά σε συνεντεύξεις του. Θυμίζουμε ότι του Lost City είχε προηγηθεί ο αντίστοιχος ρόλος στην ταινία Magic Mike.

Είναι δυσλεκτικός

Μια άλλη πτυχή της ζωής του για την οποία έχει μιλήσει εκτενώς είναι η μάχη του με τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) και τη δυσλεξία. Όταν ο Tatum πήγαινε σχολείο, δυσκολευόταν να συγκεντρωθεί. Ως επί το πλείστον, έπαιρνε φάρμακα για να το διαχειριστεί αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά του κατέληγε να αισθάνεται σαν ζόμπι. Πλέον, διαχειρίζεται την κατάσταση και προσπαθεί με το δικό του τρόπο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την ψυχική υγεία.

Κάποτε είχε έναν φανταστικό φίλο

Όταν ο Channing ήταν πολύ νεότερος, είχε έναν φανταστικό φίλο που τον έλεγαν Boy. Συνολικά, ο ίδιος το περιγράφει ως μία δική τρελή συμπεριφορά - έφτιαχνε λέει και ένα πιάτο (!) για εκείνον ώστε να τρώνε μαζί. 

Διαβάστε Επίσης

Μοιράζεται τα ίδια τατουάζ με την πρώην του

Από το 2006 έως καιτο 2018, ο Tatum ήταν παντρεμένος με τη συμπρωταγωνίστρια του Step Up, Jenna Dewan. Όταν ήταν ακόμα μαζί, και συγκεκριμένα κατά το μήνα του μέλιτός του στο Μπαλί, το ζευγάρι έκανε το ίδιο τατουάζ που έγραφε Side by Side. 

Είναι αρκετά αθλητικός

Από ό,τι φαίνεται, ο δημοφιλής ηθοποιός ασχολούνταν με τον αθλητισμό από πάντα. Ήταν ο καλύτερος αθλητής του σχολείου, ενώ οι συμμαθητές του τον είχαν αναδείξει μέσω ψηφοφορίας ως τον πιο "αθλητικό τύπο".  Διέπρεψε στο football με αποτέλεσμα να πάρει υποτροφία για το Glenville State College στη Δυτική Βιρτζίνια. Δυστυχώς, μια σειρά από τραυματισμούς τερμάτισε άδοξα την ποδοσφαιρική του καριέρα με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το κολλέγιο

Χορεύει κλακέτες

H χορευτική του δεινότητα επεκτείνεται και στο χώρο του tap dance, ενώ έδειξε τι μπορεί να κάνει και στο Hail Caesar. Μάλιστα, ήταν τόσο αφοσιωμένος που μέσα σε τρεις μήνες χώρεσε 10 χρόνια εκπαίδευσης στις κλακέτες.

Χρηματοδότησε το Magic Mike

Αν και συνέβαλε οικονομικά στην παραγωγή του Magic Mike, δεν ήταν ο μοναδικός χρηματοδότης -όπως είχε ακουστεί- της ταινίας. Συνολικά, το φιλμ είχε προϋπολογισμό 7 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία δόθηκαν από την εταιρεία παραγωγής. Το δικό του μερίδιο ανήλθε σε περίπου 600.000 δολάρια.

"Βάφτισε" το πέος του

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει βγάλει παρατσούκλι για το πέος του. Παρεμπιπτόντως, σε γυρίσματα ταινίας είχε ένα ατύχημα καθώς ένα μέλος του συνεργείου του έριξε κατά λάθος βραστό νερό στο επίμαχο σημείο, αλλά ευτυχώς το τραύμα επουλώθηκε γρήγορα. 

Βγαίνει με τη Zoë Kravitz

Ο Tatum και η Zoë Kravitz είναι μαζί από το 2021. Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, αλλά η πρώτη του επίσημη εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο Met Gala τον Σεπτέμβριο του 2021.
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης