Fast X, El Test και ό,τι νέο έρχεται στα σινεμά

Το "Fast & Furious", ένα από τα πλέον επιτυχημένα franchise όλων των εποχών, με αθροιστικά κέρδη που αγγίζουν τα 6,5 δισ. δολάρια, ετοιμάζεται να "παρκάρει" οριστικά.

Η αρχή του τέλους για το δεκαεξαβάλβιδο franchise προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων. Αυτές είναι οι ταινίες της εβδομάδας, με το Fast X να ξεχωρίζει. 

Fast X

Ο Jason Momoa κάνει κόντρες με την παρέα του Vin Diesel. Το "Fast & Furious", ένα από τα πλέον επιτυχημένα franchise όλων των εποχών, με αθροιστικά κέρδη που αγγίζουν τα 6,5 δισ. δολάρια, ετοιμάζεται να "παρκάρει" οριστικά. Θα το κάνει όμως όπως του αρμόζει, δηλαδή σε δύο καταιγιστικά μέρη και με το πρώτο κεφάλαιο να τιτλοφορείται "Fast X". O "πατριάρχης" της αυτοκινητο-συμμορίας Ντόμινικ Τορέτο (Vin Diesel) μαθαίνει πως η Σάιφερ (Charlize Theron) εξαπολύει εναντίον του έναν νέο αμείλικτο εχθρό, ο οποίος θέλει να τον εξολοθρεύσει (Jason Momoa). Οικεία κατάσταση για τον Τορέτο, ο οποίος ωστόσο αυτήν τη φορά θα πρέπει να ξεπεράσει εαυτόν εάν θέλει να προστατέψει την οικογένειά του.

Το Τεστ

Ισπανική κωμωδία γύρω από μια ερώτηση εκατομμυρίων. Ένα παντρεμένο ζευγάρι 30ρηδων αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, όταν ξαφνικά προκύπτει μια ευκαιρία για να καλυτερέψει η ζωή τους. Ένας φίλος τους προτείνει να πάρουν μέρος σε ένα ψυχολογικό τεστ προσωπικότητας το οποίο έχει φτιάξει η σύντροφός του – μια γκουρού της αυτοβοήθειας. Η ιδιαιτερότητα του τεστ, όμως, είναι ότι αποτελείται από μία και μόνο ερώτηση: "Τι θα προτιμούσατε; Εκατό χιλιάδες ευρώ στο χέρι ή ένα εκατομμύριο ευρώ σε δέκα χρόνια;". Η προσπάθεια να δώσει μία απάντηση το ζευγάρι τους οδηγεί σε απροσδόκητα μονοπάτια και κωμικές παρεξηγήσεις.

Η συνέχεια στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

8 ωραίες σειρές για να δεις, αν σου άρεσε το Shōgun

Τώρα που τελείωσε η καταπληκτική σειρά του Disney+, κάπως πρέπει να καλύψεις το κενό. Και γι᾽ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος