Στο debate του Twitter για το αν ο Al Pacino ή ο Robert De Niro είναι πιο σέξι, το ζουμί είναι αλλού

Προσθέτουμε μία νέα, διαφορετική πτυχή στο θέμα που έχει διχάσει το Twitter.

Κάθε φορά που ξεσπά ένα νέο διχαστικό και ιδιαιτέρως πορωτικό θέμα συζήτησης στο Twitter ο δημιουργός του ίντερνετ κάπου χαμογελάει. Αν δεν είναι αυτός ο βασικός λόγος εφεύρεσης του διαδικτύου, τότε σε ρωτώ ποιος είναι; Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, το αμφιλεγόμενου χρώματος φόρεμα του 2015 (είναι μπλε και μαύρο παρεμπιπτόντως) που είχε διχάσει και παράλληλα ενώσει άγνωστους ανθρώπους από κάθε γωνιά της Γης.

Σε αυτό το πνεύμα, φαίνεται πως κινείται και το φρέσκο debate της δημοφιλούς πλατφόρμας κατά το οποιο οι χρήστες αμφιταλαντεύονται  ανάμεσα στο νέο Al Pacino και τον νέο επίσης, Robert De Niro. Το κριτήριο που θα αναδείξει τον νικητή; Η ομορφιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 15 Μαΐου, η συγγραφέας και αρθρογράφος Ashley Reese δημοσίευσε ένα tweet με ένα μίνι poll. "Βρίσκομαι σε ένα γάμο και έχω μια μεγάλη συζήτηση αυτή τη στιγμή", έγραψε. "Παρακαλώ ψηφίστε. Ποιος ήταν πιο σέξι". Τις επόμενες 24 ώρες, η δημοσίευση έγινε viral, με τους σχολιαστές να παίρνουν θέση για το ποιος από τους δύο ήταν ο πιο ελκυστικός σταρ του Χόλιγουντ στα νιάτα του. Μετά από 277.372 ψήφους και 38,6 εκατομμύρια προβολές, η Reese έκλεισε την ψηφοφορία και τα αποτελέσματα ήταν ισόπαλα.

Χιλιάδες άνθρωποι υποστήριξαν ότι ο νεαρός Al Pacino ήταν ο πιο σέξι σταρ. Αλλά για κάθε θαυμαστή του Al Pacino, υπήρχε και ένας θαυμαστής του Robert De Niro που επαινούσε τη δική του γοητεία.

Το πραγματικό "ζουμί"

Αν ωστόσο σκρολλάρεις και εσύ σε χιλιάδες vintage ασπρόμαυρες φωτογραφίες των δύο γόηδων στο Twitter, μάλλον θα αναρωτηθείς το ίδιο με εμάς.

Μήπως τελικά οι δυο τους μοιάζουν ανησυχητικά πολύ; Μήπως δεν μπορεί κανείς να αποφασίσει επειδή όσο τους κοιτάς, τόσο περισσότερο αρχίζουν να θυμίζουν ξαδέρφια (αν όχι αδέρφια);

Με αυτή τη σκέψη, λοιπόν, κηρύσσουμε εδώ και τώρα νέο debate: Τελικά είναι ο Al Pacino και ο Robert De Niro αδέρφια χωρίς να το ξέρουν;

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.