Όταν ο Keanu Reeves έφτασε μία ανάσα πριν από το Fast & Furious

Όσο βγαίνουν Fast & Furious, εμείς θα ελπίζουμε πως ο Keanu Reeves θα βρίσκεται σε κάποιο από αυτά.

Μετά από μία δεκαετία και δέκα ταινίες Fast & Furious (και πού είσαι ακόμα), μαθαίνουμε πως ο αγαπημένος ηθοποιός, Keanu Reeves, έφτασε πολύ κοντά στο να συμμετάσχει σε μία από αυτές και, μάλιστα, κάτι τέτοιο φαίνεται πως έχει συμβεί παραπάνω από μία φορά.

Πρόσφατα, ήταν να αποτελέσει μέρος του Fast X, κάτι που τελικά δεν ευδοκίμησε όπως ανέφερε ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Alan Ritchson. Ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, πως ο ρόλος που υποδύεται στο Fast X προοριζόταν αρχικά για τον Reeves.

Στο X, ο Ritchson ενσαρκώνει τον Aimes, τον χαρακτήρα που αντικαθιστά τον Mr. Nobody του Kurt Russell στο τιμόνι της μυστηριώδους Υπηρεσίας. "Ήταν λίγο τύχη και καλός συγχρονισμός", δήλωσε ο Ritchson για το casting του.

"Δούλευα σε μια ταινία με τη Hilary Swank στο Winnipeg, μέσα στο τσουχτερό κρύο, και μου τηλεφώνησαν για να μου πουν ότι τα σχέδια με τον Keanu Reeves, ο οποίος νομίζω ότι θα έπαιζε τον ρόλο μου, είχαν αλλάξει. Δύσκολο να το ξεπεράσεις αυτό".

Ωστόσο, δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που το όνομα του Reeves συνδέεται με τα Fast & Furious.  Όταν το spin-off του Hobbs & Shaw κυκλοφόρησε το 2019, το Entertainment Weekly ανέφερε ότι υπήρχε σχέδιο ο Reeves να εμφανιστεί στην ταινία ως ένας κακός που ακούγεται μόνο αλλά δεν φαίνεται, καθιερώνοντας τον χαρακτήρα του ως μελλοντικό Big Bad. Ο σκηνοθέτης David Leitch επιβεβαίωσε στο The Hollywood Reporter ότι υπήρχαν συζητήσεις με τον Reeves για να συμμετάσχει στο franchise, αλλά ότι ήθελαν να βεβαιωθούν ότι επρόκειτο για έναν ουσιαστικό ρόλο και όχι για "έναν απλό ρόλο κασκαντέρ".

Μάλιστα ο Chris Morgan, σεναριογράφος του Fast & Furious, δήλωσε το 2019 στο Screen Rant ότι είχε συναντηθεί με τον Reeves με την ελπίδα να βρεθεί ένας τρόπος να συμμετάσχει στο franchise .

"Ήθελα να συμμετέχει στο σύμπαν του Fast εδώ και πολύ καιρό.... Το πιο δύσκολο πράγμα είναι πάντα ο χρόνος και οι ανταγωνιστικές ατζέντες και στη συνέχεια ο σχεδιασμός του σωστού πράγματος από κοινού", είπε ο Morgan. "Η διακαής επιθυμία μου είναι να τον φέρω σε αυτό το franchise με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ".

Γνωρίζοντας πως υπάρχει τουλάχιστον ακόμη μία ταινία στο franchise, η μελλοντική συμμετοχή του Keanu Reeves μοιάζει όλο και πιο πιθανή, εμείς απλώς αναμένουμε.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

8 ωραίες σειρές για να δεις, αν σου άρεσε το Shōgun

Τώρα που τελείωσε η καταπληκτική σειρά του Disney+, κάπως πρέπει να καλύψεις το κενό. Και γι᾽ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος