O Pierce Brosnan ψηφίζει Tom Hardy για επόμενο Bond

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε.

Εδώ και καιρό περιμένουμε να δούμε ποιος θα πάρει την σκυτάλη για τον επόμενο James Bond. Ποιος, τελικά, θα φορέσει τα ατσαλάκωτα κοστούμια του πράκτορα 007 που μοιάζει τέλειος ακόμα και μετά από καταιγισμό πυροβολισμών και εκρήξεων. Έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά, πολλοί έχουν μιλήσει επί του θέματος, όμως σίγουρα ο παλιός James Bond, ο ορθόδοξος έχει πολύ μεγαλύτερο κύρος να σχολιάσει επί του θέματος.

"Ο Daniel Craig υπήρξε ένας καταπληκτικός Bond. Έχει μεγάλη φυσικότητα και δείχνει φονικός. Πραγματικά πιστεύεις ότι είναι ένας τύπος που θα μπορούσε να σκοτώσει έναν άνθρωπο. Πιστεύω όμως πώς ο Tom Hardy είναι μια ιδανική επιλογή για έναν καλό Bond. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να τον δω να το κάνει. Χρειάζεται ένας ηθοποιός που θα ταρακουνήσει λίγο τα νερά -αυτό είναι το στοιχείο που κάνει τον James Bond αυτό που είναι" δήλωσε ο Pierce Brosnan, σε συνέντευξή στη The Mail on Sunday.

O Pierce Brosnan ψηφίζει Tom Hardy για επόμενο Bond

Για να κλείσει τις δηλώσεις του με λίγο ευχάριστο φλεγματικό χιούμορ, από αυτό που χρησιμοποιούν κατά κόρον στα βρετανικά νησιά: "Έχω υπέροχα συναισθήματα για τον Bond. Αγάπησα την ειρωνεία που δημιουργεί το γεγονός πώς ένας Ιρλανδός υποδύεται τον πλέον αρχετυπικό αγγλικό χαρακτήρα." είπε με ένα (σ.σ.: φανταζόμαστε) σαρκαστικό χαμόγελο στα χείλη.

Ο γνωστός ηθοποιός, υπήρξε για τη γενιά των τριαντάρηδων ο πράκτορας 007 της καρδιάς μας. Φυσικά, ο Brosnan μπορεί να τα λέει, αλλά δεν γνωρίζουμε αν οι παραγωγοί -που θα πάρουν και τις τελικές αποφάσεις- τον ακούν. Μπορούμε όμως πάντα να ελπίζουμε πώς θα το κάνουν. Κι αν δεν τον ακούσουν για τον Hardy, ας επιλέξουν τουλάχιστον τον συμπατριώτη του Pierce Brosnan, τον Tommy Shelby -κατά κόσμον Cillian Murphy.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.