Πρώτο trailer για το The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου
Rachel Weisz, Olivia Colman και Emma Stone σε βασιλικές περιπέτειες.
Μετά την περσινή επιτυχία που σημείωσε με το "Θάνατο του Ιερού Ελαφιού", ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τη νέα σκηνοθετική δουλειά του, το The Favourite, το πρώτο trailer του οποίου μόλις κυκλοφόρησε.
Η υπόθεση λαμβάνει χώρα στην Αγγλία στις αρχές του 18ου αιώνα και πραγματεύεται τις πολιτικές μηχανορραφίες του στέμματος με φόντο την ιστορία τριών γυναικών: της Βασίλισσας Άννας, της στενής της φίλης της, Sarah και της υπηρέτριας Abigail. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τις Rachel Weisz, Olivia Colman και Emma Stone, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή των Deborah Davis και Tony McNamara και όχι του ίδιου του Λάνθιμου και του Ευθύμη Φιλίππου, όπως μας έχει συνηθίσει ο πρώτος.
Το The Favourite θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί στη χώρα μας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Αυτό είναι το αουτσάιντερ που σάρωσε στις οσκαρικές υποψηφιότητες
Περιμέναμε ότι η εν λόγω ταινία θα πήγαινε καλά, αλλά όχι ότι θα αποσπούσε 16(!) στον αριθμό. Εντός, βρίσκεις όλες τις υποψηφιότητες, λίγα λόγια για το θρίλερ που σάρωσε, αλλά και το πώς (και) ο Γιώργος Λάνθιμος έκανε την έκπληξη παρά τα προγνωστικά.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΥποτιμημένα κινηματογραφικά είδη που "πέθαναν" νωρίς
Από ξεχασμένα υποείδη μέχρι κινηματογραφικά ρεύματα που σημάδεψαν μια εποχή, μια ματιά στα είδη που χάθηκαν πρόωρα από το σινεμά.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςΤι σιχαίνεται ο Matt Damon στο σημερινό Χόλιγουντ
Ο Matt Damon εξηγεί γιατί το σημερινό Χόλιγουντ δεν γυρίζει πια ταινίες τύπου Good Will Hunting, πώς κυριαρχούν τα blockbusters και πώς το streaming άλλαξε τους κανόνες.
Γραφει Τιμος Σαλαμες5 συναρπαστικά ντοκιμαντέρ που θα δούμε στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Η πρώτη γεύση από το 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου 2026 είναι πραγματικά εντυπωσιακή και μας προετοιμάζει (και φέτος) για μία δυναμική διοργάνωση.
Η τραγική ιστορία που μας θύμισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας με το Ριφιφί
Όσο κι αν δε μας αρέσουν οι εκφράσεις κλισέ, η συγκεκριμένη ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και "ραγίζει καρδιές". Η δε φράση "θέλω να κάνω νάνι" υπάρχει καταγεγραμμένη σε βίντεο.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΣε αυτήν την ταινία 'κρύβεται' το φετινό Όσκαρ A' γυναικείου ρόλου
Έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, κυκλοφορεί στις 22 Ιανουαρίου στις ελληνικές αίθουσες και μέχρι στιγμής όλοι κάνουν λόγο για ένα σχεδόν αδιαμφισβήτητο "σιγουράκι", αφού η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας είναι καθηλωτική.
Γραφει Ραφαελλα Ραλλη