Στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux η Lady Gaga κάνει τη διαφορά

Το sequel είναι μία στοιχειωτική, μουσική επιστροφή στον κόσμο του Arthur Fleck - σα να μην πέρασε μία μέρα από την πρώτη ταινία.

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Joker (2019), με τίτλο Joker: Folie à Deux, αναμένεται να καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2024.

Με ένα all-star καστ, με επικεφαλής τον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga, η ταινία υπόσχεται να είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές ταινίες της χρονιάς.

Ένα δυναμικό δίδυμο

Ο Phoenix επιστρέφει για να επαναλάβει τον βραβευμένο του ρόλο ως Arthur Fleck, ενώ η Lady Gaga προστίθεται στο καστ ως Harley Quinn. Η χημεία μεταξύ των δύο ηθοποιών είναι αισθητή, δημιουργώντας μια σχέση επί της οθόνης που υπόσχεται να είναι έντονη και σπαρακτική.

Ο σκηνοθέτης Todd Phillips, ο οποίος ζωντάνεψε το ανησυχητικό όραμα της Gotham City στην πρώτη ταινία, αναλαμβάνει και πάλι τα ηνία. Αυτήν τη φορά, παραδίδει μια φρέσκια και τολμηρή αφήγηση, εμπλουτισμένη με μουσικά στοιχεία που υπόσχονται να παρασύρουν τον θεατή. Η ταινία βρίσκει έμπνευση στο One from the Heart (1982) του Francis Ford Coppola και δε θα είναι απλώς ένα sequel, αλλά μια επανεφεύρεση του είδους.

Kορυφαίο καστ

Η ταινία διαθέτει ένα A-list καστ, που περιλαμβάνει τους Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Steve Coogan, Ken Leung και Harry Lawtey. Επιπλέον, οι Zazie Beetz, Leigh Gill και Sharon Washington επιστρέφουν στους ρόλους τους από την πρώτη ταινία.

Ο Lawrence Sher, ο αναγνωρισμένος κινηματογραφιστής του Joker, επιστρέφει για τη συνέχεια. Ο Sher είναι γνωστός για την ικανότητά του να δημιουργεί οπτικά εντυπωσιακές και συναισθηματικά ηχηρές ατμόσφαιρες.

Ένα κινηματογραφικό γεγονός που πρέπει να βιώσεις

Το Joker: Folie à Deux θα είναι ένα κινηματογραφικό γεγονός που υπόσχεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες των θαυμαστών. Η ταινία έχει το δύσκολο έργο να ανταποκριθεί στον προκάτοχό της, ο οποίος δεν ήταν μόνο εμπορική επιτυχία, αλλά και πολιτιστικό φαινόμενο. Με ένα εξαιρετικό καστ, μια τολμηρή ιστορία και έναν ταλαντούχο σκηνοθέτη, είναι έτοιμο να αφήσει το δικό του σημάδι στον κόσμο του κινηματογράφου.

Το Joker: Folie à Deux έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Να πέσει το trailer:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

'Φτυστός' ο Stallone - Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί στο 'I Play Rocky'

Είναι έτοιμος να φορέσει τα γάντια του νεαρού Sylvester Stallone στη νέα ταινία I Play Rocky, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Peter Farrelly.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Θα επανενωθούν ποτέ οι Pink Floyd;

Σε συνέντευξή του στην The Telegraph, ο David Gilmour τοποθετείται για τους Pink Floyd και τη συνεργασία του με τον Roger Waters, αναδεικνύοντας το πολύπλοκο παρελθόν της μπάντας.

Τρομάξαμε να γνωρίσουμε τη Sydney Sweeney ως πυγμάχο στην ταινία Christy - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους

Κάτι είχε πάρει το μάτι μας, όμως τώρα που έχουμε στα χέρια μας όλες τις φωτογραφίες, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι πρόκειται για κανονικότατο extreme make over, που ούτε που θα μας περνούσε από το μυαλό ως ενδεχόμενο...

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Οι 10 δημοφιλέστερες σειρές αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με τους χρήστες του IMDb

Οι τηλεοπτικές σειρές έχουν πάρει φωτιά και αυτήν τη στιγμή οι θεατές έχουν "κολλήσει" με δέκα shows που εμφανίζονται ξανά και ξανά σε λίστες. Από πολιτικά θρίλερ μέχρι σειρές αγωνίας και τρόμου, οι επιλογές είναι πολλές και ποιοτικές.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Αν θες να ζήσεις μία 'Δεύτερη Ζωή', τότε θα ταυτιστείς απόλυτα με το Παιδί Τραύμα

Το δεύτερο single "Δεύτερη Ζωή" από τον ομώνυμο δίσκο μόλις κυκλοφόρησε και στο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Κεχαγιάς, βλέπουμε μία πολύ δημοφιλή ηθοποιό της νέας γενιάς.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

'Βοήθεια!': O Sam Raimi επιστρέφει στον τρόμο με τη νέα του ταινία - Πρωταγωνιστεί η Rachel McAdams

Ο Sam Raimi επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε: στον τρόμο. Στο Send Help, η Rachel McAdams και ο Dylan O’Brien παλεύουν για την επιβίωσή τους σε ένα νησί που αποδεικνύεται πιο εφιαλτικό απ’ όσο φαίνεται.

Γραφει Παυλος Κρουστης