Η πρώτη επίσημη εικόνα του Tom Hardy ως Al Capone στο Fonzo

Το trailer αργεί ακόμα.

Μπορεί να μην υπέστη το extreme makeover όπως στο Venom αλλά ο Tom Hardy έχει για τα καλά μεταμορφωθεί σε κάποιον άλλο για τον ρόλο του Al Capone στην ταινία Fonzo.

Ο ηθοποιός που μπορεί να ποστάρει εδώ και μήνες στο Instagram selfies με τους χαρακτήρες που θα υποδυθεί σε όλες τις ταινίες που πρωταγωνιστεί και θα πάρουν τον δρόμο για τις αίθουσες προσεχώς, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν ο σκηνοθέτης του Fonzo, Josh Trank, που έκανε τα αποκαλυπτήρια της πρώτης εικόνας του Hardy ως Al Capone.

Σε κάτι που φαίνεται να είναι still από την ταινία, που καταπιάνεται με τη ζωή του πιο γνωστού gangster στην ιστορία του κόσμου, ο Capone φορά μία ρόμπα, μασά ένα πούρο (το σήμα-κατατεθέν του) και περιτριγυρίζεται από πολλές γυναίκες.

Ο Capone που ήταν γνωστός και ώς "Σημαδεμένος” ήταν Ιταλοαμερικανός κακοποιός και λαθρέμπορος οινοπνευματωδών ποτών, που δέσποζε στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος από το 1925 έως το 1931, στην περίοδο της ποτοαπαγόρευσης.

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Ήταν υπεύθυνος για τη σφαγή του "Αγίου Βαλεντίνου”, αφού στις 14/2/29, κάποιοι άντρες του Capone, μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς εισέβαλαν αιφνιδιαστικά σε ένα γκαράζ και σκότωσαν 6 άτομα της συμμορίας του Βόρειου Σικάγο.

Η ταινία θα επικεντρωθεί στα χρόνια που πέρασε ο Capone στη φυλακή και τα συμπτώματα συφιλιδικής παράνοιας που είχε.

Το trailer του Fonzo αργεί, αλλά το περιμένουμε με αγωνία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος