Τα πιο τρομακτικά θρίλερ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής μέσα στο 2018

Η φετινή σοδειά αποδεικνύεται απολαυστικά ανατριχιαστική.

Μασκοφόροι δολοφόνοι, απόκοσμα τέρατα, stalkers, επικίνδυνα παιχνίδια του μυαλού, προϊστορικοί καρχαρίες. Ο τρόμος είχε την τιμητική του στη φετινή κινηματογραφική χρονιά και οι ακόλουθες ταινίες μας έκαναν να χάσουμε τον ύπνο μας.

Τα καλύτερα θρίλερ που θα βρεις τo 2020 στο Netflix

Οι καλύτερες και πιο τρομακτικές horror σειρές του Netflix

10 οσκαρικές ταινίες στο Netflix

Οι all time classic ταινίες που μπορείς να δεις στο Netflix

The Strangers: Prey at Night

Στο sequel του The Strangers, μία οικογένεια που μεταβαίνει σε ένα υπαίθριο πάρκο με τροχόσπιτα για να συναντήσει συγγενείς δέχεται επίθεση από τρεις μασκοφόρους φονιάδες.

The First Purge

Το τέταρτο φιλμ του franchise The Purge είναι το prequel που μας εξηγεί πως ξεκίνησαν όλα: Πώς δηλαδή πάρθηκε η απόφαση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέπει μία συγκεκριμένη ημέρα και για 12 ώρες κάθε έγκλημα -συμπεριλαμβανομένου και του φόνου.

The Meg

Ο Jason Statham παίζει μπουκέτα με ένα προϊστορικό καρχαρία, γνωστό ως μεγαλόδοντα, ένα εξαφανισμένο είδος καρχαρία που έζησε 28 με 1,5 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Unsane

Στο θρίλερ που γύρισε ο Steven Soderbergh εξολοκλήρου με iPhone πρωταγωνιστεί η Claire Foy (The Crown) στο ρόλο μιας γυναίκας που ακροβατεί ανάμεσα στον φόβο και την τρέλα, μιας και είναι απόλυτα σίγουρη ότι παρακολουθείται. Κανείς όμως δεν την πιστεύει.

A Quiet Place

Μια πενταμελής οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει μόνη της σε έναν κόσμο γεμάτο τέρατα που επιτίθενται σε οτιδήποτε κάνει θόρυβο. Πρωταγωνιστούν οι εξαιρετικοί John Krasinski, στον οποίο ανήκει η σκηνοθεσία και Emily Blunt.

Hereditary

Όταν η Ellen, η γιαγιά της οικογένειας Graham πεθαίνει, ο άντρας και τα παιδιά της κόρης της, Annie ξεκινούν να αναζητούν και να φέρνουν στο φως καλά κρυμμένα σκοτεινά μυστικά των προγόνων τους. Όσο περισσότερο βυθίζονται στην ανασκαφή του παρελθόντος, τόσο περισσότερο τους κυριεύει ο τρόμος. Η ίσως πιο εφιαλτική ταινία του 2018 είναι το Hereditary του Ari Aster με την καθηλωτική ερμηνεία της Toni Collette.

Annihilation

Το δεύτερο καλύτερο θρίλερ της χρονιάς, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, που δυστυχώς δεν απολαύσαμε στη μεγάλη οθόνη, μιας και προβλήθηκε τελικά από το Netflix. Βασισμένος στην ομώνυμη νουβέλα του Jeff VanderMeer, ο Alex Garland με πρωταγωνίστρια την Natalie Portman δημιουργεί μια ταινία επιστημονικής φαντασίας και ψυχολογικού τρόμου. Η υπόθεσή της εστιάζει σε μία ομάδα επιστημόνων που πηγαίνει στο "Shimmer" (Λαμπύρισμα), μια μυστηριώδη ζώνη που έχει αποκλειστεί, όπου συμβαίνουν απόκοσμες μεταλλάξεις στη χλωρίδα και την πανίδα.

Και ένα που έρχεται σύντομα να μας στοιχειώσει

Slender Man

Ένας από τους πιο ανατριχιαστικούς αστικούς μύθους της δεκαετίας, ο Slender Man, που το 2014 οδήγησε δύο 12χρονα κορίτσια σε απόπειρα δολοφονίας συμμαθήτριας τους, ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη σε ένα απόκοσμο, μυστηριώδες θρίλερ με την υπογραφή του Sylvain White.

Πρεμιέρα: 23 Αυγούστου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στo Civil War του Alex Garland ξεσπά ένας επικός πόλεμος

H Kirsten Dunst και ο Nick Offerman πρωταγωνιστούν στο Civil War, τη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Ex Machina.

Γραφει Γιαννης Σπανος

10+1 τέλειες σειρές που βασίζονται σε ταινίες

Με αφορμή το Ripley του Netfilx, ρίχνουμε μια ματιά στις σειρές που άντλησαν έμπνευση από τον κινηματογράφο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το Daddio με τους Sean Penn και Dakota Johnson

Το Daddio αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 28 Ιουνίου.

Στο viral The Sympathizer βλέπουμε την ιστορία της πτώσης της Σαϊγκόν όπως δεν τη φανταζόμασταν

Στη σειρά που τρομάξαμε να γνωρίσουμε τον Robert Downey Jr., η ιστορία του μεταπολεμικού Βιετνάμ παρουσιάζεται από μια άλλη οπτική.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix αυτήν τη στιγμή είναι γερμανική

Πέρα από το 3 Body Problem, το Netflix συνεχίζει το σερί με τις πολύ καλές σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Γραφει Γιαννης Σπανος