Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Joaquin Phoenix ως Joker

Μία πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη μεταμόρφωση του ηθοποιού σε super villain.

O Jack Nicholson ήταν ο πρώτος κινηματογραφικός Joker για την ερμηνεία του οποίου τα λόγια περιττεύουν. Φυσικά ο αδικοχαμένος Heath Ledger κατάφερε το ακατόρθωτο· ξεπέρασε κι αυτόν ακόμα τον μεγάλο Jack, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας. Σε άλλα σχετικά νέα, λίγες ώρες πριν πήραμε μία γεύση από τον Joaquin Phoenix που αναλαμβάνει την σκυτάλη.

Η πρώτη του φωτογραφία του ως Joker δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από τον Instagram του σκηνοθέτη που έχει αναλάβει το πρότζεκτ, Todd Phillips. Και μπορεί να μην έχει make up, έχει όμως εκείνη την υποβόσκουσα επικίνδυνη τρέλα στο μάτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

Η ταινία, όπως δηλώνουν οι δημιουργοί, μπορεί να ανήκει στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, θα ακολουθήσει όμως έναν δικό της δρόμο: αντί για εντυπωσιακό block buster με πολλές εκρήξεις,  θα είναι περισσότερο μία σπουδή του "κακού" στα χνάρια του Ταξιτζή του Martin Scorsese.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mera Fan Account! (@worldofmera) on

Όσο για το αν ο Phoenix μπορεί να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή, μοιάζει ήδη έτοιμος ακόμα και χωρίς το make up. Άλλωστε όπως αναφέρουν και πηγές θα έχει δίπλα του τον Robert De Niro για να τον δασκαλέψει. Μας χωρίζουν περίπου 13 μήνες, μέχρι να διαπιστώσουμε αν όλα αυτά μπορούν να βγουν αληθινά, με την ταινία να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2019.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.