Το Esquire και η Odeon σου κάνουν δώρο 4 τράπουλες από την ταινία "Η Ευνοούμενη"

Αναμνηστικά δώρα από τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου που θα ανοίξει στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Φεβρουαρίου.

Γράφει: Esquire Editors 25 Ιανουαρίου 2019

Το Esquire.com.gr μαζί με την Odeon σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις τέσσερις αναμνηστικές τράπουλες από την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, "Η Ευνοούμενη":

Το Esquire και η Odeon σου κάνουν δώρο 4 τράπουλες από την ταινία "Η Ευνοούμενη"

 

Η διαδικασία για να πάρεις στον διαγωνισμό είναι η εξής:

  • Κάνε like στο facebook post του διαγωνισμού στη σελίδα του Esquire
  • Κάνε like στo Esquire Greece στο Facebook.
  • Στείλε e-mail με θέμα "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - Η Ευνοούμενη" και το όνομά σου, καθώς και το όνομα του προφίλ σου στο facebook στο info@esquire.com.gr

*O διαγωνισμός λήγει στις 10:00 π.μ., την Παρασκευή 01/02, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail ενώ η παραλαβή των συλλεκτικών δώρων θα γίνει από τα γραφεία των Αττικών Εκδόσεων (Λεωφόρος Κηφισίας 40).

Λίγα λόγια για την ταινία

Η Ευνοούμενη Γιώργος Λάνθιμος

Αρχές του 18ου αιώνα. Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Παρόλα αυτά, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά βρίσκονται στο απόγειό τους. Η φιλάσθενη Βασίλισσα Άννα (Ολίβια Κόλμαν) βρίσκεται στον θρόνο και η στενή της φίλη Λαίδη Σάρα (Ρέιτσελ Βάις) κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία και το απρόβλεπτο ταπεραμέντο της. Όταν η νέα υπηρέτρια Άμπιγκεϊλ (Έμμα Στόουν) καταφθάνει, η γοητεία της την κάνει αμέσως αγαπητή στη Σάρα.

Η Σάρα την παίρνει υπό την προστασία της και η Άμπιγκεϊλ βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο τον χρόνο της Σάρα, η Άμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της ως η συντροφιά της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει καμία γυναίκα, καμία πολιτική και κανένα κουνέλι να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο της…

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης